EcemBayrak Kızlar 38.haftadayım Perşembe günü çatı muayanesi yapacak doktorum,biraz bilgi verir misiniz rica etsem 🙏
Htcerdogn EcemBayrak bende 38. Haftadayım canım bugün yapıldı. Sadece parmağını sokuyo ve makas hareketi yapıyo acısız bişey. Sadece rahme dokununxca biraz acıyo ama minnacık bişey ve 1 dklık
bsnrd EcemBayrak hiç bir şekilde acımıyor.tabi ki his oluyor.iki doktor ve üç stajyer bile çatı muynesi yaptı hiç acımadı 😁
Zuhalsareelif EcemBayrak 3 kez catı kuaynesı oldum korkucak bıse yok kendını rahat bırak nefes al derın bıttı gıttı.kendını kasarsan acır yanı dayanıklı olmanı tavsıye ederım
esgun EcemBayrak hiç korkmayın korkulacak bir şey yok. Ben parmaklarını içeride hareket ettirdiğini bile hissetmedim. Sadece bebeğin başına dokundum dedi o zaman adet ağrısı gibi bi ağrı hissettim o kadar. Jel sürüyor zaten ve bakmadı bile o bölgeye üstümü örttürdü yani bacaklarımı dikip açmama gerek yoktu nasıl rahatsam öyle oturttu canım doktorum😀
Ayselkaracizmelli Bende 39+4 üm bugün oldu çatı muayenesi anlık bişey anlamıyorsun bile korkulacak hiç bişey yok kendi kasma yeterli
ipekveatlas hic biseycik hissetmedim. kendini asla kasmamalısın rahat olup derin nefes alıcaksın 10 saniyelik bisey.. hele ki benim canım iliski de bile cok yanar catı muayenesinde sıfır acı hissettim. tabii doktordan doktora ebeden ebeye fark ediyo bence..
DilaraArslan07 ipekveatlas Kesinlikle benimde öyleydi ama hiç kasmadim ağrı olmadı şükür korkuyodum kasmayın yeter
Cansukeskin Bende bugun oldum ama parmak ucu %30 gibi bi terim kullandı bu nedemek acaba pek anlamadım da