Eldgrn MM5 yok yavrum ya valla 3 yılı bitirdim artık 4 diyebilirim yıldır hep aynı şeyler doktor o bu su insanın psikolojisini bozuyor ondan saldım artık adet olsam rahatlasam kafasindayım Allah büyüktür Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🥰 burda gördükçe gebelik haberi daha fazla seviniyorum ama diyorum ya ben çok yoruldum bıraktım artık yani olabildigince
MM5 Eldgrn umursamayı bıraksak olacak diyor herkes bırakmak lazım zor ama sizde deneyin oluruna bırakmayı ben bırakamıyorum sanırım😅
962301 Benim 4 hazırandı bugün test yaptım pozitifi gördüm çok şükür 🤲 rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🤲🤲🥰
Raziye_artrk Eldgrn bu gün adet tarihim ama hiç karın ağrım sivilce falan yok bu ay normalde hep olur
962301 Eldgrn çok sağolasın canım darısı başınıza inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🤲🥰
Derya3757- Benim bet 4 hazirandı 7 si oldu hala adet olmadım inşallah 🙏 olmam sol kasığımda ağrı var biraz ama başka hiç belirtim yok
Denizz4 Benim de 12 Haziran ve göğsümde ağrı var iki gün önce de belim çok fena ağrıyordu ve bacaklarıma vuruyordu , umutlanmalı mıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yerleşme kanaması adete kaç gün kala oluyor genelde
_gmzenur_ MM5 Bat 7 Haziran yani bugün kuzum dün test yaptım pozitifi gördüm bugün de kan verdim sonuç bekliyorum inşallah güzel haberler alırız hep birlikte canım 🤲🏼🌸
MM5 _gmzenur_ ayy harika çok sevindim sağlıkla ilerlesin herşey ibşallah🙏🏻🤗 bende bugün test alacaktım ama adet sancıları gelip gidiyor almadım işten çıkınca 😔 sizin belirtiler nelerdi?
BBuseY Gözün aydın canım 🥰büyük ihtimal değer yüksek çıkacak çünkü koyu çizgi çıkmış 🤗 adetinden sonra mı yaptın testi
Sehersudi MM5 bu bat filan o şeyler ne ya ben hiç anlamıyorum ❤️😃 hep kızlar yazıyor am a ne anlama geliyor çözemedim