Happyangel Hadi bayanlar dularımızı birleştirelim Kolay Doğum için inşirah süresi ve 25 kere Er Rakib Düşük tehlikesi olanlar Ya Mubdi Bol bol Yasin suresi Meryem süresi Yusuf süresi Kaf süresi İbrahim süresi
Asu33 Happyangel Arapça biliyorum ama okumakta güçlük çekiyorum o yüzden sureleri dinletiyorum günde aklıma geldikçe de sağ elimi karnımın üstüne koyup ihlas felak nas okuyorum Bi de ya Latif ve ya Musavvir esmalarını okuyorum Rabbim kabul eylesin
Asena Happyangel bende okuyabildiğim zamanlar Yasin okuyorum eğer okuyamazsamda açıp dinletiyorum birde hergün baş felak ayetelkursi okuyorum ilahiler dinletiyorum Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını bebeğimize sağsağlim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Happyangel Asu33 amin canım benim Arapça yazıların okunuşları car istersen o şekilde de okuyabilirsin
Asu33 Happyangel Amin canım cümlemizinkini kabul etsin. Diğer tartışmalar kadar ilgi çekmedi ne yazıkki
Ilknur911 Asu33 Bende hergün sesli olarak kuran okuyorum bebeğim duysun diye inşallah fayda ediyordur sağlıkla doğar 🙏
CeylinEsila Hasbunallahi ve ni’mel vekil hergün bebiş için 1 tesbih çekiyorum. Hamile kalmadan başlamıştım şimdide devam ediyoru
Zeytininpeyniri Bende hergun ihlas okuyorum meryem suresi yusuf suresi okuyorum haftalara gore allahın isimleri zikrediliyor onları zikrediyorum hem içim rahat ediyor hem bulantilarim azalıyor allahım yardımcımız olsun hepimizinde