Semrasular _sanslianne_ ay bende zorlanıyorum gerçekten son ay nasıl olcam kim bilir şimdiden inanılmaz ağrılarım falan var 🤭
Semrasular Smyye1B sizin sezeryan olmak istediniz. Bende normal istiyordum ama vajinal varis çıktı o tedirgin ediyor 🥹
Semrasular tarcinnnn bebekte tosbik maşallah veririz inşallah doğumdan sonra tam destek kilo vermeye olur 😂
tarcinnnn Semrasular minik tosunum sağlıklı olsun da verilir aman hiç takmıyorum ben 🥰 var ki yedik 😂😂
Deletedmom7373700 Semrasular 15. Haftaya girdik. 68 ile hamile kalmıştım. Şu an 65 im. Henüz kilo almadım çok şükür. Bebek ne kadar kaç gram bilmiyorum. Doktor daha erken haftası diye bişey söylemedi 🤷🏻♀️
Semrasular Deletedmom7373700 bulantı varsa daha çok kilo veriliyor bende hiç olmadı her ay 1 kilo aldım 😅
Smyye1B Semrasular Maalesef çok normal istiyordum ama çatıda hiç açılma yok bebek başını dayamış ama açılmamış öyle söyledi doktorum. Çok fazla ağrım var birde oyüzden boşuna ağrı çekme dedi 🙁
Bet-53 Semrasular 43 kiloyla hamile kaldım bu gidişle daha alırım ben kesin 20 yi gözden çıkardım artık😂😂😂
Deletedmom7373700 Semrasular ilk haftalar çok vardı. O yüzden zayıflarım 😂 ama bayağıdır iyiyim şükür. Dikkat ediyorum şimdi de yediklerime. Şimdilik kilo yok bakalım ne olacak
Tombulanne Semrasular kilolu olunca almamak için diyet yapıyorum.hem kilo hem gebelik tansiyonu var. Mecburum yani 😅😍