Melikekader1 Arkadaşlar an itibariyle 24. Haftamdayım ayak bileğim ayaklarım o kadar şişti ki ödem oluştu çok hızlı oldu gerçekten ağrısı da var bana önereceğiniz bişey var mı gümde 2,5 3 L su içmeme rağmen fos fos oldum 😔
Sineemiis Melikekader1 29. Hafta da benimde başladı ayakları yukarı dikince biraz hafifliyor ama tekrarlıyor maalesef çözümü yok benim el parmaklarım da ödem sanırım büküp açamıyorum rahatça 🥲
Seymoshh Melikekader1 karbonhidrattan ve tuzdan biraz uzak kalmaya çalış gün içinde ara ara ayaklarını minderle destekle yada yüksekte tutarak dinlenmeye gayret etmelisin suya devam
Sblglr Melikekader1 benımde aynı ayak parmaklarını bıle oynayamıyorum 2. 5 3 lıtre su ıcıyorum yuruyus yapıyorum falan ama aynı
yasemin_- Melikekader1 çok fazla ayakta kalmayın çok fazla da sabit kalıp oturmayın sistiğinde ağrıdığında yüksekte tutun tuzlu suda dinlendirin ayaklarınızı buz yapın ayağınızın altına koyun iyi geliyor
Ysgl26 Tuzu kes canım..ekmek poğaça hamur işi makarna vs çok yememeye çalış. Hamilelikte ödem sıkıntılı bi de tansiyonun çıkarsa.. ayaklarını uzatıp dinlenmeye çalış bol bol. Yürüyüş te iyi gelir. Sıcak havada dışarı çıkma mesela ben gündüz çıkarsam balon balığı gibi geliyorum eve akşam güneş batarken serinde yürüyorum artık..su iç bol bol
Melikekader1 yasemin_- çok teşekkür ederim doğuma daha çok var inşallah bu yöntemlerle azaltabilirim en azından amin 🙏🏻