Birgul RabiaaaH ilk dönem için çift yönlü tabiki ama mesela benim arabam puset takılmayınca baston dibi çift yönlü değil ama ilk zamanlar için pusetli kullandıım bana dönük oluyodu oyle
Saylikesma RabiaaaH ben ilk başlarda çift yönlü olanlara bakıyırdum travel ama annemler kuzenlerim falan bastonlu daha rahat hem hafif hem daha kullanışlı dediler bende kararsızım ikisine de baktım ama almadım daha bende burda durayım ☺
Denizyldzm RabiaaaH bu konuyu çoğu kişi travel sistem almayın diyor ben de bayb 2 go aldım inşallah memnun kalırım
Ugurlu_80 Denizyldzm aynen ben de onu aldım travel çok hantal indiirp kaldırması sorun, baston da pek hoşuma gitmedi çift yönlü çok ideal bence..
Ponciksmom Kesinlikle baston alın. İlk başta çok cılız geliyor ama aşırı pratik🤣. Bir bebek arabası mutlaka hafif olmalı. İlk önce çift yönlü almıştım. Çok az kullandım. Keşke almasaymışım. 😞😞
Saylikesma RabiaaaH ay valla bende bu gidişle baston alıcam herhalde çoğusu daha kullanışlı diyo en iyisi yerinde gidip ikisini de denemek
gulten5897er Travel sistem bebek arabası aldım. 1 senedir kullanıyorum. İlk zamanlar pusetli olanını kullandım. Şimdi çift yönlü oturmalı kısmını kullanıyorum ama ağır oluyor. Tak sök topla çok zor. Baston bebek arabası istiyorum.
biruykusuzanne RabiaaaH joie mirus modeli var ondan kullanıyorum memnunum hafif ve çok çok pratik tavsiye ederim şuan da da indirimde e bebekte kırmızı rengi
balkupummm Bu bebek arabalarının baston travel felan ne demek ne anlama geliyor ? Bastonun çift yönlüsü var mı yani yenidoğan bebek için uygun mu ? Cahilliğimi maruz görün🥺😂