Midnightev Bugün transferim oldu çok heyecanlı ve mükemmel bi gündü inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırım
Sedaylmzr Midnightev bende 4 Haziranda oldum canım beklemek çok zor 3 gün bitti bugün hafif sol kasıkta batma oluyo ara ara .
mommiracle Sedaylmzr benide aradılar 5. Gün embriyosuna uzatıp bakıcaklarmıl ona göre dondurup dondurmayaya bakılcak eger dondurulmazsa direk tranfer mi oluyor regl bekleniyor mu sürecin nasıldı canısı ?
Midnightev Sedaylmzr 14 de de ben yapacam inşallah ikimizde mutlu haberi alırız tek embriyo muydu seninki
DenzRya Sedaylmzr ay canm çok güzel inşallah tutunmustur bebeğin benimde Allah’ın izniyle yarın transferim ama bugün çok aldık ağrım var sende de olmusmuydu
Klc Midnightev bende yaptım ama nisan 19 da biz güzel haberi aldık 9+5 teyiZ rabbim isteyen herkese nasip inş hepiniz güzel haberler alırsınız🤲🤲🤲
Okyanus1 Midnightev kayseriye doktora gidiyoruz canım bende semih beyle ön görüşmeye gittim ama karar veremedim sürece tam anlamıyla hazır değilim gibi
Midnightev Okyanus1 aslında tüp bebek sürecine ne kadar hazırım desende öyle olmuyor belki benim için öyle olmadı en azından . Bence hep hedefe ve güzel sonuç alma hayaliyle başla maddi manevi ne kadar beklesende hazır olamıyorsun çünkü
Okyanus1 Midnightev haklısın canım gerçekten psikolojik olarak bir türlü tamam hazırım diyemiyoruz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰
s_sila Midnightev insallah guzel haberler alirsiniz. Benim de 21 inde transfer . Dondurulmus 3 . Gun embriyosu pek umudum yok ama hayirlisi💝
Midnightev s_sila öyle deme herşeyin hayırlısını dile hep ben hep öyle dedim inşallaj senin için de herşeyin hayırlısı olsun
DenzRya Sedaylmzr canm ilk transferinmiydi inşallah tutunmustur bebeğin. Benimde Allah’ın izniyle yarın transeferim kaşık ağrım var neden bilmiyorum ya