sila3220 Merhaba ben 27+6 günlük hamileyim. Şu an bir doktorum yok şehir hastanesinde onerdiginiz bir doktor var mı 3. Gebeliğim ve sezeryan
Naazli sila3220 kuzenim ve diğer kuzenimin eşi o hastanede doğum yaptı. Doktorlarının adı hüseyin özyurttu gayet memnunlardı. Özellikle sezaryende baya iyi bi doktormuş
Keziban32- sila3220 kabul eder çok iyi bir doktor ben 34 ten sonra ondoktora başladım çok ilgili en çok başta onun kapısının önünde oluyor
sila3220 Ona randevu alayım gideyim o zaman havvana albeni de çok iyi diyorlar ama bilmiyorum. Sezeryan için gün veriyor mu
Mihrimahvuslat Nhey meddeme gitmiş diye duydum doğru mu acaba kardeşim de görüncek annem söyledi bugün
Mihrimahvuslat Nhey kardeşimde de kadın hastalıkları var annemede bir tanıdık demiş memnun musunuz acaba elif hanımla havvana hanım iyi diye duydum
Nhey Ben kendisine gitmeye sonradan başladım ilgisi güzel en azından insana insan gibi davranan naif bir bayan
Serifeeed Ben sordum da isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlarmış ebeler doğuma giriyor acil durumda o anda kim nöbetçi ise doktor o giriyor dediler