minikmucizem006 Merhabalar, 32+5 günlükken doktor kontrolüne gittim ve bebeğimin kilosu 1800 grammış, normalde 2100 gram falan olması gerekiyor dedi doktorum, sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ve siz nasıl bir yol izlediniz, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dark minikmucizem006 +-500 Gr oynama oluyor gerçek kilo ile. Çok takılmayın. 300 Gr bişey değil. 1-2 haftaya tekabül ediyor hemen hemen o da normal
Melikeex minikmucizem006 32+2 de 1750 gr dı 2 gun sonra agrı ıcın gıttım 1900 dedi bazen bebegın pozisyonundan dolayı yanlıs da olcebılıyolar fazla takılmayın yediklerinıze dikkat edin yeter sınır stresten uzak durun bıde oda etkiler
GamzeDurmus minikmucizem006 aynı hafta da gittim 1880 gramdı biraz minyon olacak sanırım dedi ama 3ü de geçer dedi doktorum bana
Sirkelimon minikmucizem006 eski kaşar bebeğe çok kilo yapıyormuş 1 hafta boyunca sabahları ufak bir kase ye istersen
Yonca-erol @minikmucizem006 canım bence kilosu güzel ben 33+3 gibi 2210du doktorum biraz kilosu önde demişti
Sudenr minikmucizem006 benimde 32 de 1900 dü 34 de gittim 2500 olmuş hemen doktor çok iyi kilosu dedi sen aldırış etme kilosu iyi canım
Tahaninannesiii minikmucizem006 biz de 33+0 da gitmistik kilosu 1850 idi, 1 hafta geriden geliyor demisti 32.haftayla uyumluymus… ben de endiselendim. O sira kahve de cok tüketiyordum. Simdi 34+5 olduk. Bugüne kadar da her gun her gun sut ictim peynir yumurta muz yedim yiyorum da. Kahveye de dikkat ediyorum. Insallah haftasina uyumlu olur. Persembe gunu kontrolumuz var bakalim.. ama doktor normal demisti. Ben okuduklarimdan etkilenip daha hassas yaklastim sanirim, yoksa normalmis
Yonca-erol @minikmucizem006 rica ederim canım doktorum hep şey der 2,5 kilo doğsun ama haftasını tamamlasin der . Çok kiloya takılmamak lazım o yüzden 🙏😊
Tahaninannesiii minikmucizem006 dun gittik, 2482gr olmus cok şükür haftasi ile uyumlu. Yine 1 hafta dedi ama gecen gittiğimize göre guzel gelismis cok şükür. 😊🌸
Elifdemmr Bende 32+5 im 2049 gram bebeğim doktor ileri geri olabilir 1800 de olsa normal kabul edilir demişti bence doktorunuz kötü bir şey söylemediği sürece kimseyle kıyaslamayın bebeğinizi.