Eslem_1 Akmelkee valla eşim yerken görmüştüm hiç ağıza alınacak bir şey gibi görünmüyor hele ki hamileyken .. bir de çok baharatlı sanırım rahatsız da edebilir midenize dokunabilir bence bulaşmayın hiç..
Deletedmom73711 Akmelkee Canım onun yerine spagetti ya da noddle kendin yapıp yesen, o hazır paketlerde aşırı katkı maddesi var :(
Baharsss Akmelkee ben yedim geçende canım çok çekmişti bişey olmaz nolcakki ye gitsin can boğazdan gelir 😂
gizemkarla Tabiki yiyebilirsin onda hıcbırsey yok erıste tavuk yada et dıye dusunebılırsın ıcınde baska bısey yok
gizemkarla gizemkarla 15 haftalıgım ben yiyorum hıc sorun yasamadım vegan sushı bıle yedım ve suan bebegım normalden daha ıyı gelısımı
Akmelkee Eslem_1 evet mide yanması yapar gibi bekarken de çok yerdim şuan bilmiyorum olmadı baharatlarını kendim atarım
Kaderdlgn Akmelkee bence bişey olmaz bende normalde yemem hamilelikte canım çok istemişti iki paket yapıp yemiştim baharat olduğu için mide yanması çekebilirsin ama
Ozlemyusuf Akmelkee bu aralar bende çok taktım bir gün durup bir gün yiyorum 1 pakette kesmiyor 2 paket yapıyorum 😂 evet sağlıklı değil bebeğe bir gram faydası olmaz bana kilo aldırır ama canim istiyor napim yani
dsezen Akmelkee benim de canım hiç diğer makarnadan çekmez çekse çekse en sağlıksızından noodle çeker 🤷🏼♀️ Canım çok istediğinde yiyorum valla ben de 💁🏼♀️