Slaaa34 sinemkiz merhaba benim kabızlıkla ilgili aşırı şikayetim var doktoruma söyleyince bana vinalac verdi pek bir faydasıda olmadı gerçi kabızlığa
Tugba6336 sinemkiz ben oğlumda 9 ay kullandım. 3750 doğdu kendim de kilo almıştım. Bu gebeliğimdede vinelac kullanıyorum. Kadın dogumcum benim en sevdiğim multivitamin demişti. Bana da oğlumda ki doktorum başlatmıştı. Bunda da ona devam ettim
Tugba6336 sinemkiz tabi tabi çok memnun kaldım. Şu zamana kadar hangi kadın dogumcu ile konuşsam öneriyor. Eşim de doktor oda içerik olarak beğeniyor. Şimdiki doktorum başka multivatimin vermişti. Ama ben yine de vinalac aldım. Piyasadaki en iyi multivitamin demişti bir kadın dogumcu.
Slaaa34 sinemkiz bende 13 haftalık hamileyim ve aşırı derecede kabızım ne yersem karnım çok şişiyor ve sertleşiyor hala kabızlığım geçmedi bilmiyorum artık ne yapacağımı
sinemkiz Slaaa34 bende 14 haftalik hamileyimmm valla sizinle ayni durumdayimm :( yogurt kefir vs.. iciyor yiyormusunuz?
Slaaa34 sinemkiz aklına gelebilecek birçok şeyi denedim, kayısı, incir, kefir, zeytinyağı. hiçbir faydası yok benim gebelik önceside vardı ama bu kadar kötü değildim
sinemkiz Slaaa34 bende ayniii sizin gibiyimmm bende basta herseyi denedim Ise Yariyordu artik yaramiyor :(((
sinemkiz Tugba6336 ozaman bende tereddüt etmeden kullanirim:) bana bebegin 1 hafta önde dediler ondan biraz korktum iri bebek olmaz inshallaah:(
sinemkiz Slaaa34 ayyy inshallaaah bende birde mide bulantilari var :( nezaman gececek bilemiyorummm tabikide haber veririmmm :)
icefrezya Ben gebeliğin başından beri vinalac kullandım. 5 kilo aldım, yavrucuk 3500 kg idi geçen hafta. Bu gün 39+1 deyim. Kullandığım süreçte de neredeyse kabızlık yaşamadım. İçeriği de çok iyidir tavsiye ederim kullanmanızı.
sinemkiz icefrezya aa bunu duymak süperr ozaman kafama göre birakmayayimmm :)) sizinde doguma az kalmis sagsalim kucaginiza alin inshallaah:)))
icefrezya sinemkiz amin amin çok sağolun. Hepimiz sağlıkla afiyetle kavuşalım inşallah. Rabbimiz süreçlerimizi kolaylaştırsın. :)
sinemkiz icefrezya amiiiiin inshallaaah :) 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize saglikli bebekler dünYaya gelsin