Nursezer37 Doktor suyun gelirse kesinlikle bekleme hemen gel dedi ben sürekli her dakika idrara çıkıyorum suyum geldiğini nasıl anlıcam? Her gittiğimde sanki hiç yapmamış gibi idararım geliyor bu konuda yardım edermisiniz 36hafta 5 günlük şuanda
2bebe1gebe Nursezer37 suynuz geldiğinde onu tutamazsanız direk akar yani öyle anlayabilirsiniz bide suyum geldiğinde hafif kanlı gelmişti ordanda anlayanilirsiniz bence
Htcerdogn Nursezer37 onu zaten bekletmezsiniz öyle tuvalete kadar felan. Direk akar gider durduramazsınız hiç
Naazli Nursezer37 benimde aklımdaki tek soru buydu. Herkes suyun gelirse mutlaka anlarsın demişti doğruymuş. O çok farklı birşey anlıyorsun. Durmuyor ve devamı geliyor
Gzmpyrz Nursezer37 ilk doğumum su gelmesiyle oldu anlaşılmicak bişey değil canım o birden sürahiden boşalırcasına oluyor tutsan tutamıyorsun istemsiz geliyor
Naazli Nursezer37 benim doğurana kadar gelmişti. Gece 2 de gelmeye başladı sabah 7 çeyrek de doğuma alındım
Gzmpyrz Nursezer37 ya benim doğumdan öncesine kadar sürdü hastaneye gidesiye kadar sürdü sonra da az az sürdü
kahvesever__ Nursezer37 idral le suyu ayırt edersin bacaklarından aşa doğru akıyor tutamıyorsun idraki tutuyorsun ama bunu tutamıyorsun
Fatma0090 Nursezer37 benim 23 haftamda enfeksiyondan suyum delinmişti yattım da oturduğumda az az geliyor pijamama cıkıyor Du bazı bilmezler evden olanlar norml işte akıntı dediler dayanamadım gittim doğum başlamıs su geliyor 3cm acılma var apar topar araştırmaya sevk edildim sezeryan doğum yaptım ikizlerimi kaybettim benimde en acı hikayem 😞
Fatma0090 Nursezer37 suyu durduramazsın ya tamamen gelir su yada az az gelir iç çamasırını pijaman ıslanır tutamazsın lavaboda dene yaparken tutabiliyorsan norml idrar ama suyu asla tutamazsın akar
Fatma0090 Nursezer37 sagol canım simdi Bi mucizemi bekliyorum nasip olursa 17+4üz ama aynı sorunlarım var 😞
Umud-- Nursezer37 suyu asla tutamazsın renksiz bir sıvı ilk kan gelir azıcık sonra o 17 haftalıktı suyum geldi ne olduğunu da bilmedim ilk bebeğimdi aldılar zaten sonra
Fatma0090 Nursezer37 gecmiş olsun canım Rabbim sağ sağlim vaktinde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah