123emakumsal genel düşünce mRNA aşısı olduğu için ileri de vücutta neler yapabileceği konusunda net bi açıklama olmaması. Ben biontech tamamen masumdur diyen taraf değilim belki zararları olacak ama sizin öngörünüze cevap verdim ben. Hıv virüsü vücuda vermek sizce mantıklı mı. Adam sana hıv virüsü vereceğine DNA n ile oynar. Eğer bir pislik yapıldı ise hıv virüsü vermek gibi gülünç şeyler yapmazlar emin ol çok daha tehlikeli şeyler yaparlar. Ha gelelim neden bilmediğimiz bir canlı aşıyı olduk.? Covid o kadar can alıyordu ki kar zarar ilişkisi yaptık ve biz aşıları olduk. Malum Covid hastası bakıyoruz defalarca Covid geçirdik artık vücudumuz dayanamayacak haldeydi. Şöyle bir gerçekte var bizzat aylarca yaşadım gördüm bire bir. Ben hamile kalmadan önce yetişkin Covid yoğun bakımında çalışıyordum özellikle 2 biontech vurulan doğru düzgün yoğun bakıma yatmıyordu. Ölenler genelde ya aşısız gencecikler bir de düşün yada sinovac vurulanlardı. %95 aşısız olan genç yaşlılar öldü elimizin altında. Bu gerçeği de göz ardı edemem. Biontech vurulup Covid geçirince ölen sadece bir hastam oldu. Diğer biontech vurulup Covid e yakalanan çoğu yaşlı genç ayakta atlattı. Ben Covid çıktığından beri ya aşıda çalışıyorum ya Covidte çok şey gözlemledim. Doktorlara gelince dünyaca ünlü profesörler bile net bir açıklama yapamazken bir çok doktorun görüş ayrılığına düşmesi çok normal her doktor farklı görüşünü sunuyor. Ama lütfen hıv ile olayı karıştırmayalım insanlar yanlış bilgilenmesin. Hıv sadece kan ve cinsel temas ile bulaşır. İnsanları farklı yönlendirmeyelim