Ebrar_65 Devlet Hastanesi’nde cinsiyet söylemiyormuş doğru mu?? bulunduğum şehirde özel hastane yok devlet hastanesinde yapmıyorlarmış bir bilgisi olan var mı
45ekn_ Ebrar_65 bana 12+6 ilen soylediler. Devlet hastanesinde. Ama emin olmak ic8n bekliyorlar genelde. 16. Haftaya kadar
sliya30 Ebrar_65 canım devlet hastanesini neden bu kadar kötülüyorlar bilmem bu doktordan hemşireden ebeden ebeye fark eder insan olmakla alakası var.. Tabiki cinsiyeti çocuk gösterirse doktorun söyler
Annesininportakali53 Ebrar_65 çocuk net gösterirse doktor söyler ama genel olarak 15. Hafta itibariyle söylüyorlar 🥰
Kayralianne Ebrar_65 ilk hamileligimde 12.haftamda söylemişti doktorum tahmini olarak bunda 11. Haftada gittim daha erken 1 2 haftaya gösterirse yine bakarız dedi ve devlet hastanesi 🙂
OffOff Kayralianne benim perinatolojı doktorum görmek için 10 dakika uğraştı . Sırtı dönük olduğundan sadece tahmın etmekle kaldı. Bugün detaylıda kesin öğrendim
Kayralianne OffOff oo maşallah siz yolu yarilamissiniz Rabbim sağ salim kucagimiza almak nasip etsin bebeklerimizi 🤍🙏