Alminaaa 33+5 haftada 1910 gramlık bir mucizenin dünyaya gelmesine vesile oldum... 17.07.2018 tarihin de 17.50 de dünyaya geldi miniğim hoşgeldi iyiki geldi. Doğumdan önce 1 hafta hastane de yattım 3 kere doğum salonuna alınıp kendi rıza ile imza atıp geri çıktım oradaki doğuranları gördükçe yerle bir olan psikolojim vardı çünkü. 14 temmuz dan itibaren 30 dk bir giren kasılmalarım basladı karnım komple sağ tarafa gidiyor ve kasılma olduğu an adım dahi atamıyorum. 17 temmuz da sabah kahvaltı mı yaptım güç bela ve nst için acile gittim sancılar ve 6 cm acılmadan dolayı direk doğum salonuna gönderdiler saat 4.30 a kadar nst cihazın da baglı kaldım ve sürekli serum yedim güya doğum erteleyeceklerdi oysa ben kızımın ne yapar sa yapsınlar geleceğini söylemiştim zaten doğuma alınana kadar bağırıp kendimi yormak istemediğim den ağzıma sargı bezi isteyip koydum ama okadar cok sıkmısım ki 2 dişimin altı kırılmıs :) bağırmak sancı hafifletmez enerjimi doğumdan sonra bana ihtiyacı olan miniğime harcamak için sustum dayandım en son ben artık geliyor diye seslenmemden dolayı alt kontrolde bebeğin kafası geliyor demeleri ile ebenin itiyorum demesi sonda ve variz çorabını 2 dk da taktıkları gibi kendimi ameliyathanede buldum doğumdan cıktım aksam 8 gibi kendime geldim ve bebeğim yanımda yoktu ha bu sürecte ne yaptım hastaneye ilk aldıkları günden itibaren yattım kalktım dua ettim Rabbimin Şafi ismi ile şifa istedim ve ne oldu biliyormusun uz kızım saat 9 da yanıma geldi ve hep benim le kaldı küveze girmedi Rabbim beni öyle güzel ödüllendirdi ki hamd olsun şükürler olsun. Bakımı benim için zor oldu ama her güzel meyvenin Bi zorluğu vardır dedim şimdi 2 aylık olucaz tek sıkıntımız erken doğumdan ötürü göbek fıtıgımız ve ıkınma kolik olmuşuz 🤗 Rabbim daha ağır imtihanlar la sınamasın bu halimize şükür. Şimdi prensesin instagram da fotolarını paylaşıp severken dişlerimi sıkıyorum 😊 bu arada kızlar sakın kilo düşüklüğünden korkmayın bakın kızım 1. Ayın da 2800 olmustu şimdi ise en son 4300 Dü bakalım 2. Ayında kaç olmusuuz 😚😚 sağlıcakla kalın 🤗🤗💕
Aminem Alminaaa Maşallah subhanallah. Rabbime sonsuz güvenince elhamdulillah veriyor istedigimizi rabbim ♡