Elif13t Devaaaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırıcam. Çok korkuyorum şeker vardır diye. 24 haftalık hamileyim bu zamana kadar da hiç dikkat etmedim ne yalan söyliyim. Şekerle ilgili Bi belirtiniz var mıydı yükleme yaptırmadan önce
Hazalaskin Merviiss bence yok ben o şekilde ilerledim ama tabi bunu rutin haline getirseniz sıkıntı çıkabilir arada kaçamak çok zarar vermez bence
Aleynanin_annesi34 benimmdunyamm hiccc korkma canım ben doğurdum.bana neler neler söylediler ben çok korkmuştm çok şükür sağlıklı doğdu kızm ☺️
Aleynanin_annesi34 benimmdunyamm bana da dediler suyun sınırda başka bi doktorda suyun uyu dedi genelde oluyor sonra normale dönüyor yine dikkat et canım fazla çok şekerli şeyler tüketme gerçi ben çok kaçamak yaptım🤭😆 valla bana öyle şeyler dediler ki çok korktum ağlıyodum. Allah’a şükürler olsun bu sıkıntımız olmadı. darısı başınıza 💕
benimmdunyamm Aleynanin_annesi34 şükür benim suyum iyi suda sıkıntı yok şekerli hiç birşey yemiyorum ama patates falan yiyorum işte bazen
Aleynanin_annesi34 benimmdunyamm korkma kuzum arada ye canın çekiyordur mutlaka çok aşırıya kaçmamak şartıyla.bu sekeri olmayanlar için de geçerli herşeyin fazlası zarar 😁 oku üfle karnına Allah’ın izniyle bişey olmaz
maviiiayyy Hazalaskin merbalar ben devlete gidiyorum kontrole orda bakiliyor mu kacinci haftada seker yuklemesi testi yapiliyor. Mesela gun icinde ac kalinca elim ayagim titriyor bu seker belirtisi mi henuz 20 haftaligiz cevaplarsanz sevinirim
Devaaaa maviiiayyy maviiiayyy merhaba devlette 24 28 haftalar arası şeker yuklemesi yapılıyor. Benim bi belirttim yoktu ama yine de cikti
Hazalaskin maviiiayyy belirti bende hiç olmadı ama şeker çıktı. Bide ben özele gidiyorum ama şeker yüklemem aile hekimim tarafından yapıldı. Sonra özeldeki doktorumla konuşup neler yapmam gerektiğine karar verdik