zamaneannesi80 Doğumum kasım ayında olucak inşallah.. bu zıbınlar gerekli mi kaç tane almalıyım sizce
mrs_elisah zamaneannesi80 bir sürü aldım hiç kullanmadım 🤣🤣 sadece çıtçıtlı kullandık. İçim rahat etmez beli sıcak kalmaz bunla 😁
iremss zamaneannesi80 ayrı almak şart değil bazı takımların içinden çıkıyo zaten varsa elnde onlarda yeter
minikportakal zamaneannesi80 annem bana aldırdı hatta hemşireye verileceklerin içine koyduk zıbın yerine göbeğine zarar gelmesin diye annem hassas olur onların göbeği dedi ondan 1 tane aldım
Berenibeklerken zamaneannesi80 ben 4 5 tane aldım. Göbeği düşene kadar bunları kullanıcam zıbına sonra geçicem
zamaneannesi80 iremss hastane çıkışı alacam içinde varsa almam yoksa alırım 2 tane yeterli diye düşündüm yazılanlardan yola çıkarak
mrs_elisah zamaneannesi80 ayy bilmem ki giydirmedim yanımda tecrübelilrr vardı ama kimsede giydirmedi 🤣 tabi siz giydirin. Aynı marka almıştım çok ince yumuşak zaten kumaşı.
Hemsure zamaneannesi80 1 tane almıştım bizde hemşirelere vermiştik yetti evde normal zıbın da giydirdik