39+5 de gelen güzel oğlum…
Hep sorduğum soru vardı sacnı nasıl birsey yalancı saçıla doğum sancısını ayırt ede bilecekmiyim derken pazar sabah 5bucuk gibi bi sancı adet sancısınına andırıyor ama belimden geliyor yokluyor gidiyor dedim bi kalkayım hazırlandım annemi uyandırdım kahvaltı hazırladı kahvaltı yaparken 10 dk bir geliyordu sonra 8 dk düştü eşime dedim hadi çıkalım çıktık hastanede 5 dk da bire düştü ve artık sancı nasıl birsey öğrenmiştim gerçekten kendini beli ediyor ebe hemen baktı 3 cm dedi ve nst ye bağladı ve yarım Saat sonra aman allahım sancılar artıyor 2-3 dk bir geliyor ebe gel dedim bi baktı 4 cm cok iyi dedi dedim 10 cm olması ne kadar sürer dedi ki işk doğumun 6-8 ortalama dedi epidural yapalım sancıların cok dedim birazdaha dur olmazsa yaparız ve yarım saat sonra ben cıldırıyorum eşim de yanımda dayanamıyorum diye yıktım ortalığı çağrıyorum dr epidural için dedi dedim ni bak kaç santim olmuş kadın 4 de dir dedi bak dedim bi baktı ki altı cm olmuş ve ebe cok bi buçuk saate 6 cm inanılmaz dedi istemiyorum ozaman dedim ve devam allahım bana ne uzun geldi ve bi yarım saat sonra yine baktı 8 hadi savaşçı anne cok süpersin diye gaz veriyor amaa ben tükendim sancı 2-5 dk sürüyor sonra gidiyor ben orda artık uykuya dalacak gibi oluyorum yorgunluktan neyse bidaha bi baktı 10 hadi dedi başlıyoruz sade bebek kafasıyla inmesi lazım orda da sancı gelirken hafif hafif ikın aöa cok hafif dedi neyse sancılar artıyor artık sankı büyük abdestimi yapcam gibi hissediyorum dedi ve eşime göstermişti ikinmada benım arkama girmesi gerektiğini ve beni kanıma doğru bastırması gerektiğini verer 3 ıkınmaya geldi oğlum kesi atı çünkü çoksa kendin yırtılırdın o daha kötü dedi oğlumu kucağıma aldım ver acı denilen hiç birsey hissetmiyordum şuan tek isteğim sütümün gelmesi ne yapmam lazım