Busraey18 Bu şekilde değeri artan yani tam iki katına çıkmadan yükselen sağlıklı gebelik geçiren var mı nolur bı umut olun Çarşamba doktora gideceğim için içimi yiyor 😔😔😔
Yildizparlak Busraey18 canım.ben adet günü 623 2 gün sonra 1125 oldu bir daha baktirmadim çok şükür 21+3 günlük olduk
Deletedmom_12 Busraey18 canim birinden duydugumu soyleyim ben yasamadim ama Kizin biri demistiki o kadar duzensiz ve az artiyorduki hic umudum yoktu.doktor sagliksiz gebelik demis ama kiz israrla beklemiş Hatta dogurdum falan diyordu
Busraey18 Annesininportakali53 TazeAnne06 İlk değer 327 iki gün sonra 612 dört gün sonra ise 1703 çıktı son değer ikiye katlanmadi malesef 😔
Annesininportakali53 Busraey18 %60 artsa yeterli oluyor zaten kuzum değerin öyle çok düşük değil 2 gun sonra keseyi görebilirsin keseyi gördükten sonra betanin önemi olmuyor o yüzden canını sakın sıkıp kendine stres yapma
Merve201119 Busraey18 illa herkeste iki katı artmak zorunda değil ki değerin dört günde yüzde 60 artmış umarım sağlıklı bir gebeliktir
Busraey18 Annesininportakali53 inanın çok stres yaptım nerde okusam sağlıksız gebelikmis gibi geliyor inşallah Çarşamba keseyi görebilirim sağolun ☺️
Busraey18 Yildizparlak ya maşallah size keşke sonuncuyu bende baktirmasaydim inanın dert oldu içime günler saatler geçmiyor 😔
Annesininportakali53 Busraey18 sakın üzme kendini canım stres herseyden kötü emin ol kafana takma bir daha da kan verme gerek yok kan vermek insanı yıpratıyor zaten değerin %60 artmış %60 artsa yetiyor 🥰 keseyi göreceksin 2 gün sonra inşallah merak etme
Busraey18 Deletedmom_12 ay inşallah benimde öyle olur ya acilde değerin iki katına çıkmasını bekliyoruz dediler moralim bozuldu 😔
Sevilayozdemir Busraey18 içini ferah tut umarım düşündüğün herşey güzel olur 🧡🤲 beta artışı önemli ama hep iki katı artmayacak ki %60 artması da yeterli. Çarşambaya kadar düşünme bol bol sağlıklı beslen