Hatice232017 Kızlar 24 oldu doğum yapalım çok can çekişiyorum kesin geçirir dediniz öneriniz varmi acil dayanacak gücüm kalmadı gerçekten emzirmek zindan oldu
Seymaben Hatice232017 ay aynisini dogum yaptiktan sonra 15 gun cektim🥺malesef benim yaralarimi hic bir krem vs gecirmedi emzirdikce alistim seninki oyle olmaz insallah bana burdan biri seyi tavsiye etmisti tahin var ya onun ustunde olusan yağı kullan demisti yarayi gecirmedi ama aciyi aliyordu dene istersen♥️
Hatice232017 Seymaben ya canım çok yanıyor çocuğu emzirmek dahi istemiyorum goguslerim bile sertesti bu yüzden yolda yürürken bile acır hale geldi
tugceemutluu Ben kullanmadım ama soğanı kaynatıp soğan suyunu da sürebilirmişsiniz ya da gümüş göğüs ucu koruyucusu varsa emzirdikten sonra kendi sütünle ovalayıp onu emzirme saatine kadar çıkarmadığında da etki oluyormuş sözde
ceren_1411 Ben daha doğum yapmadım ama abimin eşi 4 yıl önce doğum yapmıştı göğüsleri hep yara olmuştu çatlayıp kanıyordu bir kadın kantaron yağı önermişti gelinimiz kullandı ve yaraları hemen iyileşti emzirmeye devam etti
Mevsm-123 Hatice232017 sarı kantaron yağı kesinlikle lansinoh krem gümüş kapak bende çok işe yaramadı maalesef ama yap iyi geldi tavsiye ederim