Cansu1- şampuan ve kremleri e bebeğin kullaniyorum bebek yağı kullanmıyorum losyon kullandığım için , deterjan Omo yada uni Baby nin bebeklere Özel olanını aliyorum , tırnak makası falan wee baby nin Hepsiburada dan set halinde almıştım çıt çıt değilde makas gibi olanla yapabiliyorum ben ateş ölçer tarak vs çıktı çantalı kullanımı kolay , fizyolojik de e bebeğin kullaniyorum ucunu bulması kolay ve de daha uygun otriden hortumu , eğer kusan bı bebek olursa ilk etapta aşırı önlük ve mendil kullanicaksin zaten ben yetistiremiyodum doğduğunda 20 25 tane yaklaşık mendili kızımın şu an a101 e gelen onluklerden de takviye yaptik tabi doğum sonrası, düz kafa yastığı almadım yastığının içini boşalttım biraz rahat etsin diye çoğu zaman yastıkta da yatmiyo zaten deli kızım şu an 🤣bebek arabasına organizer alcagina şu gramafon dolap içi için olanlar varya boy boy onlar aşırı rahat kullanışlı 8 aylık kızım her boyundan 3 er tane aldım halen kullaniyoruz düzenli duruyo , reflü yastığı elin ayağın olur 4 aya kadar kullandık biz , pişik kremi penaten kullaniyoruz 1 gece de geçiriyo