bebekkaradag 6 günlük taze anneyim☺️ Normal doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Betus93 bebekkaradag simdi bebis doguyor yaa. Dogdugu gibi 10 cm aciklik ne alemde oluyor. Kuculuyor mu hemencecik🤔cok merak ediyorum. Es bebis kan su hersey ciktiktan sonra rahim ne aleme geliyor hemencecik kuculuyormu acaba
Seymahamza bebekkaradag gözünüz Aydın Allah bağışlasın 😊 ben bebek çıkma anını merak ediyorum yanı çok mu zorluyor 10 cm acıklık ama bana az geliyor 😊
Esen bebekkaradag ben foruma katıldığımda yeni hamileydim kanamam oluyodu sende de ilişki sonrası kanama olmuştu yazıyosun postlarda zaman çabuk geçmiş gözünaydın darisi bana bize insallah
bebekkaradag Betus93 Rahmin toparlanma süreci var🙏🏼 40 gün içerisinde toparlanıyormuş☺️ Hemen düzeleceğini sanmıyorum. 6 gün oldu doğum yapalı, ben alttan hiç bakmadım. Bakmayı da düşünmüyorum☺️
bebekkaradag Seymahamza Çıkış anını sadece ıkınma olarak hissettim🙏🏼 Onun haricinde herhangi bir acı hissi falan olmuyor🙈 tam açıklık 10cm olduğuna göre yeterli olmalı🙏🏼🙏🏼
bebekkaradag sudamlasi Lansinoh marka almıştım, 6 günlük bebeğim. 4 çift ancak kullandım🙈 pek ihtiyaç duymadım ama tabii almakta fayda var herkesin bir olmayabilir
bebekkaradag Esen Evet, 12. haftamda kanamam olmuştu🙏🏼 2 gün hastanede yatmıştım. Çok şükür bugünüme...
bebekkaradag Adairem Son 1 saat dayanamadım sancılarım 100’ü aşmaya başladı, açılmam 5cm’ydi. epidural istedim. Yapıldı, etkisi yaklaşık 45dk sürüyor. İkinci doz yapılmadan doğuma alındım🙏🏼
Tuba704 bebekkaradag tebrik ederim ne mutlu size 🙏 En dayanılmaz aşaması hangisiydi acaba doğumunuzun?
BurhanRabiaetin Tuba704 son dakıkalar bacaklaeım kırıldı nolur yardım edin diye yalvardıgımı hatırlıyorum :)
Ssr2561 bebekkaradag benimde son 2 günüm kaldı doğuma sancı esnasında şunu yap dediğiniz birşey var mı acaba?