Asel477 31 haftalik hamileyim ,2 gündür göbek deligim içine doğru çöküyor ,sanki bebek o çevrede gibi ama 2 gündür cok hareketli değil bebegim ,bu durumu yaşayan oldu mu
Gulcan-59 Asel477 bnde 31 haftalığım benimde seninle aynı durum 2 3 gündür hareket azaldı yer daraldığı için olabilir diyolar ama hastaneye gidicem rahat etmiyo içim
ebru512 Asel477 dün aynı sorunu bende yaşadım günlerdir inanılmaz hareketli olan bebeğim dün çok az hareket etti yedim yan tarafa yattım ama yok çok hafif bi dalgalanıyor geçiyor hemen bende endişelendim tabi ama gece 10 gibi bi başladı durmak bilmedi anlam veremiyorum bazen böyle oluyor demek ki fazla endişe duyup stres etmemek lazım kendimizi sizin de içiniz rahat olsun 🌺
Padfoot Asel477 ben de 31 im benim sürekli oluyor göbek deliğim bazen dümdüz bazen içe çökük. Her zaman yaşadığım durum. Benimde üç dört gün önce baya hareketsizdi ben de korktum ama akşamına maşallah uyutmadı şapşal
zlmkrgz Yemek ve tatlı yedikten sonra sol tarafına yatmayı denedin mi? Bende 31 haftalık gebeyim genelde dur durak bilmiyorlar böyle yapınca
Asel477 Padfoot saolun hocam ,sanırsam anlari anlarini tutmuyor ,insan istemeden de olsa tedirgin oluyor bu anlarda