Mrserdur 28 haftamizi bitiriyoruz hareketliyiz sizde durumler ne sicaklarla nasil mucadele ediyorsunuz bebis kilosu icin ne yapiyorsubuz
benimmdunyamm Mrserdur 29+1 😛 sıcaklarla basım.belada valla diyet yapıyorum işte valla işte protein ağırlıklı besleniyorum
Busssx Mrserdur 29+1 bende ay el ayak ateş basması yordu beni biraz da göbüş çıktı alışkın değilim bu haftaya kadar hiç yoktu daha yeni adapte oluyorum 😂
Bayancorek Mrserdur Hamur işi , karbonhidratlardan uzak duruyorum. Protein tüketiyorum genelde. 27 olacağız minik tırtılımla. Sıcaklar başlayınca daralmaya başladım. Neyseki deniz var.🌸😇
Mrserdur Busssx benim 2 hafta once cikmaya basladi gobis ama sicaklardan nefes alamiyorun carpinti yapiyor cok fena
Fatmasvs 30 haftalıyi bugün bitiriyorum. Rapor aldım bebişin kıyafetlerini yıkayıp bitirecem. 1 haftadır hareketleri iyi. Sıcaklar fena güya yağışlı gösteriyor nefes alamıyorum 😃
Mrserdur Fatmasvs sabah buralarda da yagdi baya hsva kapadi dindi yine sicak yine sicak en zevkli yanini yapiyorsun herhalde kiyafet yikayip utulemek zor olsada bu havalarda😀
Limonzeytin Mrserdur 28. Haftadayz bizde. Aynı şeklde sıcaklar maf ediyo ayak bileklerm şişiyo artk ,sırt ağrılarm oluyo yeni başladı kızım sağolsn benı yormuyo ben onu yoruyo olablrm 😊 sağlıklca zamanında doğmlaar nasp olsn 🤲😊 bugünleri özleyecem😍
karakiz1 Mrserdur 29 + 2 den selamlar 🤗 herseyim hazir yikadim utuledim hastane cantami hazirladim bekliyoz artik 😂 benim cok icim yaniyir heo bi sogukluk istiyorum 🍉😁
Askiletotomsu Mrserdur bebiş kilosu için bişey yapılmaz Bebeğin alacağı kilo rahme düştüğü an bellidir cinsiyet gibi
Aysh89 Kıbrıs sıcağında kendimi denize atmak istiyorum ama hava lar bozuk deniz kirli sıcakta ölmekle bayılmak arasında yanıyorum 30+1 haftalığım yemek yiyesim gelmiyor sıcakta offf offf 68 gün var diyor takvim daha