tugba_67 35esra35 an dikkat et canım bende de rahimde kasılma mıdır bilmiyorum hafif batmalar var bikac gündür
35esra35 tugba_67 o bendede oluyo arada sırada doktorum o batmaların normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söylemişti geçen haftaki kontrolde
tugba_67 35esra35 bidahaki ay memlekete gidicez bizde oradaki özel hastanelerdeki fiyatları da araştırmayi düşünüyorum uygun gelirse belki memlekette giderim
35esra35 tugba_67 inşallah bütcenize göre içinize sinen bi hastane bulursunuz kuzum. bizde doğum paketi aldığımız için 750₺ olduğunu söylediler medical parkta
35esra35 tugba_67 evet oda doğru artık hem karnımız genişleyip büyümeye başladı hemde bebek yukarı çıktığından kasları genişletiyo. Hareket hissettin mi bende hala tık yok😂
tugba_67 35esra35 bende de yok ama bikac gündür göbek deliğinin orası ağrı gidip çıkıyo acaba hareketi mi ki diye düşünüyorum sonra da hareket etse niye ağrısın diyorum kendi kendime yorumlar yapıyorum nasıl bişey oldubunu bilmediğimden 😂😂
35esra35 tugba_67 iğne batar gibi bişey mi göbek deliğinin ordaki ağrı🤭ay tecrübesizlik bile insanı mutlu etmiyo mu bazen ya içimizdeki dünyaya hayran kalmamak mümkün değil😂
tugba_67 35esra35 evet iğne batar gibi anlık olan bişey canım 😂😂 Rabbim bu duyguları hissetmeyi bize nasip eyledi ya binlerce kez şükür olsun 🙏
35esra35 tugba_67 amiiiin canım çok şükür bugünlerimize🤲🏻🤲🏻😍Kucağımıza alıp huzurla büyütmek nasip olsun inşallah💕🥰
35esra35 tugba_67 ayy 🧿🧿 çok sevindim canım benim hayırlı olsun sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza 🤗 ufak tefek alışveriş fikirlerimizde oluşmaya başlar😂
tugba_67 35esra35 amiin inşallah canım Ben zaten mavi mavi şeyler almaya başlamıştım 😂 bebek arabası ve besigini de 3aylikken almıştım 🤭 Sen başladın mı biseyler almaya
35esra35 tugba_67 ay yok kuzum benim içimden geliyo bişiler almak ama çevremdekiler baskılıyo daha alma, biraz daha bekle diye tek aldığım şey anne bebek bakım çantası🤭
35esra35 tugba_67 evet sende bu konuda sonuna kadar haklısın bugün şöyle bi lcw gezdikte o fiyatlar ne ya bebek kıyafetleri 200-250 küsür🫢🙄
35esra35 tugba_67 doğru diyosun denk geldikçe alınmalı son dakikaya bırakırsak daha çok zorlancaz😕şey sorcaktım sana, seninde göğüslerin hala dolgun ve ağrıyo mu?