35esra35 Kubra1235 evet hemen ümitsizliğe kapılma canım tuğbanın dediği gibi bi kaç gün sonra tekrarla bakalım testi🤗
35esra35 tugba_67 canım sonuç şimdi çıktı😇🙃🤭tam iki kat artmış çok şükür🫶🏻🤲🏻 https://imgyukle.com/i/VNCVyP
tugba_67 35esra35 hadi gözün aydın canım🌸 doktor ilaç vs bişey verdi mi? Senden 1gun sonra aşılama yaptırdım ama benimki sana göre acaba niye düşük ki canım 🤔
35esra35 tugba_67 yumurtanın büyüklüğü iğnelerin etkisi filan daha farklıdır o yüzden diye düşünüyorum sen onu hiiiç kafana takma şimdi çok şükür ikimizin değerleride güzel artıyo😘🙃öğleden sonra telefonla bilgi vercem hastaneye tekrar gelmene gerek yok dedi progestan bitmek üzere onu filan sorcam🤗
35esra35 tugba_67 sonuç artarsa perşembe çağırabilirim demişti😇öğlen aradığında onuda belirtir muhtemelen
35esra35 tugba_67 benide perşembe çağırdı ayrıca progestan bitmişti onuda tekrar yazdı kullanmaya devam dedi🌸
tugba_67 35esra35 bana yükselmis 41 çıkan değeri ne zaman yaptırdın dedi cumartesi dedim sonra işte cuma tekrar gel bakalım dedi bu seferde ben tedirgin oldum acaba az mı artıyo diye düşünüyorum
35esra35 tugba_67 yok bitanem gayet güzel artmış ayrıca rahim duvarında kalınlaşmış demiş. Beni henüz vajinadan muayene etmediler mesela. Değerlerin 2 günde 2 kat artmış sıkıntı yok. İçini ferah tut sen🌸💕cuma gününden sonra kese için çağırırlar artık🧿
tugba_67 35esra35 inşallah canım ya internete baktım dış gebelik falan gorunce psikolojim bozuldu 🥲sonra arkadaşımı aradım o da ilk öğrendiğim değeri 30 du sonra anlattım o da korkacak bişey yok değerin güzel dedi çok şükür biraz daha içim rahatladı yaa hayırlısıyla cuma günü bi gelseydi hayırlısıyla Rabb’im bizlere keseyi görmeyi de nasip eder inşallah canım 💕
35esra35 tugba_67 güzel şeyler düşünelim tüm güzellikler bizi bulsun🙃sakın aklına dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik gibi düşünceleri getirme. Neyi çağırırsak onu yaşarız. Herşey güzel olacak Allahın izniyle😇💐
tugba_67 35esra35 haftaya perşembe de kendi doktoruma gidicem ama Samsun’da bana 2bucuk saat uzak yani yolculuk riskli olur mu diye korkuyorum ama sorduğumda bi sorun teşkil etmiyo denildi ne yapcam bilememdim ya🤦♀️
Mhmt41 Merhaba bende 6 haziranda aşılama yaptırdım. 19 haziranda kan testimde 33.90 geldi. 2 gün sonra yani bugün baktırdım ama sonucum cıkmadı hala yarın cıkarmış. Biraz düşük geldi banada sizde durumlar nasıl acaba ?
35esra35 Mhmt41 tebrik ederim canım hayırlı olsun düşük filan diye sakın olumsuzluğa düşme sağlıklı bir şekilde ilerler🌸bu arada aynı anda aşılama olup aynı anda öğrenmişsiz🤗
Motherbabyy 35esra35 yorumlarınızın hepsini okudum sizin adınıza kendim hamile kalmış gibi cok mutlu oldum 😍😍 bende aşılama sürecindeyim gonalf kullanıyorum yarın kontrol günüm sanırım aşılamaya başlamak üzere olacağız inşallah. Eğer haddimi aşmazsam birsey sormak istiyorum sizde veya eşinizde olmamasını gerektiren bir problem var mıydı yoksa doğal şekilde mi olmuyordu? Bende 3yıllık evliyim hala güzel haberi göremedim :(
Mhmt41 @"35esra35 çok teşekkür ediyorum. Sizinkide hayırlı ugurlu olsun inşallah 🙏 şimdi gördüm yazdıklarınızı bugün 250 küsür olmuş sanırım beta hcg niz degil mi
Tcher123 35esra35 canım ben de şu an iğne vurma aşamasındayım bugün 9. Gün oldu. Dün hastaneye gittim ama yumurta gelişmemişti doktor ilaç dozunu arttırdı 112.5 yaptı. Perşembe tekrar gideceğim. Pco var umarım tek seferde tutar :(
Mhmt41 35esra35 bu arada kaç günde bir regl oluyordunuz acaba 🙏 ben 26 günde bir olurum. Ve tam regl günümde öğrendim beta hcg 33.9 u