Gamzedefnem Merhaba kizlar adet tarihim 9 Haziran ayin 3 ünde beta baktırdım 25,31 geldi bugün ise 27,39 geldi doktorum adet gününe var çok sorun değil dedi başına böyle bişi gelen var mi
1_prensesannesii Gamzedefnem benim bildiğim iki günde bir %60 kadar yükselmesi gerekiyor ama doktorunuz ne dediyse onu dinleyin tabii ki
CansuDRY Deletedmom83940 Önemli değil regl gününün gelmemesinin. Betanın belli bir artış oranı var. 2 günde en az yüzde 60 artması lazım. 3 günde sadece 2 birim artmış. En az 45 civarı olmalıydı.
Tugbayondemli Doktorunuz tabiki daha iyi bilir ama bildiğim kadarıyla adet günüyle bir ilgisi yok ne zaman öğrendiyseniz o günden itibaren 2 gune bir 2 katına çıkması. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur 😍
Gamzedefnem Bende hani 75 falan bekliyordum böyle gelince üzüldüm doktorumda normal bir değer Perşembe tekrarlayalım deyince sizlerede sormak istedim hani böyle bişi olabilir mi geçen günde hafif kahve rengi akıntım oldu daha yeni yerleştiği için olabilir mi acaba ya
ayssss1 Bende günüm geçtikten iki gün sonra beta değerim 82 çıktı iki gün sonra 143 sonra 223 falan dış gebelikten şüphelenildi iki gün öncede kürtaj olmak zorunda kaldım yani 2 günde 1 iki kat artması gerekiyor moralini bozmak istemem ama iki kat artmayınca sorun gözüküyor mutlaka takibini yap doktorun daha iyi bilir
Gamzedefnem ayssss1 yaaa çok üzüldüm senin adına da canım bende 2 kez kürtaj 1 kimyasal yaşadım buda böyle oldu Perşembe tekrar kan ver dedi doktorum ona göre muyaneye çağırdı inşallah dış gebelik falan değildir de kürtaj olmam tekrar ya
ayssss1 Seninki kimyasal gibi duruyor bir kaç güne adet olursun hiç kan testi yaptırmasan anlamazdın bile çoğu kadın bu durumu yaşıyormuş zaten ama şöyle de birşey var doğurgansın bu durum doğurgan olduğunun bir göstergesi
Gamzedefnem ayssss1 orası öyle hamile kalabiliyorum canım zaten bir doğumum var 5 yaşında kızım ikinciye olmadı bir türlü 2 kez kürtaj 1 kimyasal yasadim
ayssss1 Gamzedefnem inşallah dış gebelik değildir ya. Allah bağışlasın ne güzel kızın varmış Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim ilkti böyle oldu nasip Gamzedefnem
Sevilayozdemir Gamzedefnem benimde 4 yaşında kızım var iki kurtajim var şuan 6 haftalık hamileyim bende. Allah’ın izni ile olur hiç canını sıkma kan sulandirici verdiler mi sana
Gamzedefnem Sevilayozdemir evet kan sulandırıcı iğne ve prednol kullanıyorum 8 mg benim bağışıklık sorunum var
Sevilayozdemir Gamzedefnem çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🤲🧡