Lilosum Gebelikten önce hic agrimayan disim agrimaya basladi ya sizimsizim sizliyor kötü olan şu ki benim dişimi cekmek icin ogne yaptiklarinda uyusmazdi 3 kere denerlerdi zor uyusuyor napicam bilmiyorum ya dogal yontem var mi
AnagibiAnaa Lilosum Karanfil yağı çok iyi geliyor hemen temin edin. Benim de tıpkı sizin gibi uyuşmuyor ha diyince 😐 hafif hafif hissediyorum ağrıyı üstüne basmiyorum unutmaya çalışıyorm
Seydasavrak Lilosum hiç demeyin ben 36 haftalık oldum ağzımda diş kalmadı desem yeridir yani Erken zamanlardayken ben soğuk süt içtim çok az da olsa acisini alıyordu belki sizde de ise yarar
Kocagoz88 Lilosum ben 3 haftalıkken diş ağrımla beraber ben öğrendim hamileliği o arada çektiler. Ama şu an bilmiyorum 6 haftalıkken doktora görün bence kadın doğum ve diş doktoruyla ortak hareket et.
H42anneyeni Karanfil /tuzlu gargara yutma tabı /siyah zeytin /yüzüne buz o bölgeye /daha gecmedı sarımsak az o bölgede gev cıkar
Annehayalim Erken haftanız tedavi edilebilir diye biliyorum ben 17 haftalıkken oldum kanal tedavisi şimdi son 3 aydayim 33 haftada ağrı hep var başka dişim benimde dişime vurdu gebelik ama dayanabildigim.kadar dayanmaliyim son 3 ayda riskli yaptırmak:/
Hilal56 Lilosum bir haftadır mahfoldum ben dr hiç bir şey de yapmıyorlar son 3 aya girmedinse hemen tedavinin ol Karanfil yağını pamuğa sürüp dişine koymak rahatlatir
Heyla Lilosum aynı şeyi bende yaşadım diş etim falan da şişti ben her gün aklıma geldikçe normal karanfili dişime koyup bastırdım ve karadut özünü ağzımda çalkalayıp içtim bir dene istersen
Heyla Lilosum canım o zaman mutlaka karadut özü al onu ağzında çalkala yaksın orayı günde 2-3 kere yap İnan faydasını göreceksin. Bulabilirsen ekşi karadut da çok iyi gelir taze