Ebruu121 Kızlar uygulamaya göre 30 günüm kaldı sizlerin kaç günü kaldı ve uygulamaya göre tam gününde doğum yapan var mı merak ettim erken doğum korkusu sardı beni şimdiden 😃
Bebekdelisi Ebruu121 40 H göre bakarsam 20 gün önce dogdu ama zaten seseryan olcaktı 38+3 alacakken dr 10 gün önce dogdu
Siracinannesi Ebruu121 34 günümüz kaldı bakalım bu aralar çok ağrım oluyor inşaallah bende erken doğurmam 😂
Ebruu121 @“DERYA088”# QUEEN088 baya erken olmuş gerçekten ama dediğiniz gibi annesi gibi güçlü çıkmasına çok sevindim bebişinizin 🦋
Ebruu121 Hevooke beni arayan herkes 30 gün olduğunu duyunca ondan 15 gün düş diyorlar valla tedirgin oluyorum 😃
QUEEN088 Deletedmom_110 Yaşadım🥺Çoçuğum kuvezde kaldı.Sarılık durumu yaşadım.Ama şükürki)Benim oğlum annesi gibi güçlü altladdık😊🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ebruu121 Liyasmum ayyy sizi de heyecan korku sarıyor mu acaba benim ilk gebeliğim baya tedirginim Herkes doğum ne zaman diye arıyor son ayım 36+1 olucam yarın 38 de gelir diyorlar daha da heyecanlanıyorum 😅
Liyasmum Ebruu121 ya korku vardı ama gelmeyince artık korku yerini heyecana bırakıyor 🙈 tipini falan merak etmeye başladım , korkmuyorum artık , yeter ki gelsin modundayım 😂😂
Neslikra06 Ebruu121 banada herkes öyle diyordu da beklenen doğum tarihi 6 gün geçti öyle doğum yaptım🤭 tabi herkes aynı olmaz da ☺