Eslem_1 Deletedmom83940 rahim kaslarının kasılmasını sağlayıp doğumu daha kolay hale getirdiğini yazıyor nette ama bilemedim erken kullanımda zararı olur mu..
QUEEN088 Deletedmom83940 Çörek otu yağı erkeklere çok yardımcı oluyo spermden dolayı % artıyob Birde doğumu kolaylaştırır
uraz_ve_annesi- Deletedmom83940 bir avuç ağzınıza atmadığınız sürece poğaçada falan yeniliyor önemli olan abartmamak
star3star Deletedmom83940 ben haftada iki yada üç kere sabah kahvaltımda donatesimin üzerine serpiştiririm yarım çay kaşığı şeklinde.birden oturup bir kase çörek otu yenemiyceği için öyle abartı bişey olmaz raht olun
Deletedmom83940 Eslem_1 evet bende öyle okudum bazı yerlerde de kullanılmaması gerekir diyor bilemedim
Deletedmom83940 QUEEN088 yok direk çörek otunun kendisini soruyorum bide doğuma daha çok var 10+1 haftayım
Deletedmom83940 uraz_ve_annesi- ben yoğurtla yemeyi düşünüyordum ama bi tarif vardı eskiden yaptığım onu canım çekti 😊
uraz_ve_annesi- Deletedmom83940 valla doktorum bana öyle söylemişti bu maydanoz falan için onu bilemedim o yüzden az koyup yiyin bir şey olmaz bence nefsiniz körelsin en azından ☺️