eminemre99 Kubos01 canım ilk bebeğin mi maşallah ne güzel 35 haftaya girmişsin dairisi hayırla bizlere
eminemre99 Kubos01 maşallah canım Allah’ım hayırla sagkikla kucağınıza almayı nasip etsin sana bana hepimize insallah ❤️ benim de ikinci inşallah hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin Allah’ım
Haticenurxx Niss1 SGK varsa 210 yoksa 250 ama gebe olduğunuzu bildirin 210 TL ödüyorsunuz otomatik olarak gebelik sigortası oluyor devlet tarafından
Bahar0101 eminemre99 beni bugün sekreter aradı canım sonuçlar için temiz çıktı gelmene gerek yok dedi🥰
eminemre99 Bahar0101 o da iyimis canım benim bn hani gelirim dedim gitmoske. Bebeğime de bakayım dedim Allah’ım hayırla sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inşallah canım
eminemre99 Bahar0101 evet canım imamogluda kalıyoruz benim eşim izman çavuş biz erzincandayiz ama bu durum olunca annemin yanına geldim imamogludayim bir sürü insam vardır canım peki yanlış anlamssan eşinin adı soyadı ne canım belki aynı kisade okumusizdur
Bahar0101 eminemre99 canım eşim pek bilmezsin çünkü oda dışarıda çalışmış zamanında hep ama ailesi cumhuriyet mahallesi oturuyor babası zabitalik yapmış 5 yil
eminemre99 Bahar0101 anladım canım benim bizde önceden cumhuriyet mahllesinde otuyorduk . Şimdi başka bir yere taşındık . İyi bakalım canım
Tazeanne0134 Niss1 güzelyalı hastanesi yasemin ilkit de doğum yaptım ve çok memnun kaldım Allah razı olsun doktorumdan doğum ücreti olarak 5.500 ödedik muayene ücreti içinde 240 veriyorduk nst içinde 40 TL veriyordum
Ayseport Niss1 ben ortadoğu hastanesi filiz kavi seçen e gidiorm ikinci gebeliğim ilkinde de ona gittim çok memnun kaldım çok bilgili tecrübeli bi doktor konuşması insanı tatmin edici çok memnunuz