Melikek Burda başka bi postta yazmıştım. Bugün vajinada çok sızlama ve baskı var. Bucak gbi bişey girip cikiyo sanki. Akşamüstü çok sıklaştı ve sürekli büyük tuvaletim varmis gnu bi his olmaya başladı. En son dayanamadık acile gittik. Ve ilk olarak o meşhur çatı muayenesini yaptılar. Evet çok rahatsız edici bi his ama durulamayacak gibi can yakıcı degil. Bol jel sürdü o zaman karanlıkla çok canımı yakmadı sanirim. 1.5cm acıkmam var ama 70 80lerde sancılarım cıktı nst de. Bizim tosuncuk kanala inmeye çalısıymış bu lavabo hissi ve saplantılar o yuzden oluyomus. Isıymış ve zorlaniyomus kanala girmekte. O da bana çok baskı yapıyomuş. Normal zor dedi. Çatın çok basık yarın sabah tekrar gel net ye bağlayalım dedi. Suan hala bıçak gibi bi sızlama girip çıkıyor. Insalh geceyi rahat geçiririz.
Zuhalkorkmaz2205 Melikek bende de aşırı derecede baskı hissediyorum orda ondan sordum. Bizde 37+2 yiz bugün. Ayın 24 ünde yapacakmış çatıyı 38+4 e denk gelecek bakalımm bizde ne var ne yok
Melikek Normalde benimde 38+3sali günü yapacaktı. Ama bugün duramayınca gitt8m. Şimdi yine çok fena. Sabah tekrar gel nst bakalim dediler. Bakalim ne olacak. Ama bu gece uyku yok belli ki😑