Edabykl Ravzaemine123 6 aylik olmaya 1 hafta var hergun hissediyorum bir kac kere ozellikle elimi karnima tutunca suan cok duzenli degil hareketleri ama yinede hissediyorum
Cannsu8 Ravzaemine123 Şuanda 6 buçuk aylık oluyoruz hemen hemen. Hareketleri yoğunlaşmaya başladı sürekli hareket halinde kendini fazlasıyla hissettiriyor bizim kız 🥰
3prens71 Ravzaemine123 gayet net şekılde bellı oluyor hareketlerı canım bazen hıc uyumuyormu dye düşünüyorum 🤔
Brckose61 Ravzaemine123 sinirlendiğimde, tatli bir şeyler yediğimde , sırt üstü yattigimda . Onun haricinde pek hareketli değil ☺ ama normalmiş bu durum
Ravzaemine123 3prens71 maşallah benimkide vuruyor ama ben hissediyorum genelde geceleri bazen sağlam patlatiyor
ErdoganGamze Ravzaemine123 6.aya gireli 10 gün oldu. Maşallahı var benim kızın. Ama hâlâ dışardan babası hissetmiyor. Ben içerden çok net hissediyorum.
Minikfil Ben de her gün hissediyorum ,özellikle sırt üstü uzandığımda ve müzik sesi duyduğunda çok sık hareket ediyor
Ravzaemine123 Minikfil benim garip yıldı müzik sesinden dj im ben çocuk.halay çekerek falan gelcek :)
Ormanmeyveli Haftadayız aylık hesabı tam bilmiyorum ama babasının sesine tepki veriyor dün keşfettik babası konuşmaya başlayınca ya da ona şarkı söyleyince aşırı hareketleniyor bilmiyorum sesi ayırt edebiliyor mu yoksa rastgele bir durum mu ama bizi şaşırtıyor. En çok elleriyle pat pat vuruyor dışardan görünür şekilde
3babymom 6 ay sayılırız galiba şuan 24 haftadayiz plasenta önde diye pek hissedilmiyor ama çok şükür hafif hafif hissediyorum 10 gündür 🌸🥰🥰🥰
Brckose61 Ravzaemine123 ☺ tepki veriyor farkediyorum , ondan sebep bende 10 şeye kızıyorsam şimdi 2 weye anca kızıyorum cocuk etkilenmesin:)
rkyycbnn Ravzaemine123 masallah bizimki hep hareketli hiç durmuyor bi kaç gün sonra 6 bitecek 7ye girecez insallah