sudeyl16 Arkadaşlar şuan 26 haftalık olduk normalde 36 ya kadar çalışmayı düşünüyordum ama yaza denk geldiğinden resmen kabus gibi geçiyorr 32 de ayrılsam mı diyorum gözüm korktuğundan siz ne durumdasınız sizce 36 ya kadar çalışmak zorlar mı yazın bu arada öğretmenim 😀
Eczacianni sudeyl16 valla benim kendi eczanem var mecburen son güne kadar işin başında olucaz :)) beni yetiştiren eczacı büyüğüm de doğum sancılarını eczanede çekmiş akşama eczaneyi kapatıp hastaneye gidip iki saat sonra doğurmuş ona güveniyorum 😂😂 ama çok sıcak bununla baş etmek şimdiden çok zor…
Gulibikkk sudeyl16 Anladım canım o zaman bilemedim yazın zor olur bence 🙈 ben de öğretmenim sadece 3 hafta izin kullanabiliyorum gerisini yaz tatili yiyor. O yüzden 3 haftayı bile kullanmak istedim azıcık dinleneyim diye 😄
Delimavi Offf ben de aynı şeyi kara kara düşünüyorum beklemek istiyorum aslında ama gözümde büyüyor artık çok zorlanıyorum 28. Haftadayım ben de. Allahtan bayram falan var önümüzde inşallah 9 gün olur biraz dinleniriz.
Nililaylayla ben 34 üm şuan devam ediyorum sonrasında kullanmak için iznimi, ama benim işim oturarak tabi sizin öğretmenlik daha yorucu fiziksel olarak durumunuza göre bakarsınız o haftalar gelince :)