edis22 Hanimlar simdi dr’dan geldim. Fotografa simdi bakip farkettim. Resimde bebegin boynunun etrafinda sanki bisey var. O kordon bagimi yoksa baska biseymi? https://www.hizliresim.com/ryjbsy4
Elvanguzel edis22 doktorun ne dedi cnm önemli olan o burada kimse doktor değil ki bir sıkıntı olsa doktorunuz söylerdi bence veya sorsaydiniz kordon mu diye bende merak ettim .
edis22 Elvanguzel dr bisey demedi saglikli dedi. Kordon boynuna dolanmis demedi. Bende eve geldim fotografa baktim farkettim. Orda fotografa bakmadim heyecandan. Yine bilen olur tecrubesi olan. Kordonu bebeginin boynuna dolananlar bilir veya hemsire falan
Elvanguzel edis22 ama bunu normal bir kişinin anlaması güç yani öyle birşey olsa doktorunuz mecbur söylemek zorunda.
Asil_hatun edis22 canm 16 haftalik daha çok kucuk kordon boynunada dolanmış olabilir ama zarar vermez merak etme yinede için rahat etsin istiyorsan doktoruna sor
Hande1nur edis22 tabi ki söyler böyle bir şeyi saklar mı hiç,anne ve bebegin sağlığını tehlikeye atmış olur.Sen mutlaka görüş doktorunla
edis22 Elvanguzel ne bilim sanki daha onceleri oyle bisey yoktu. Sanki bisey dolanmis gibi.belki hani bebekleri ayni durumu yasayanlar tecrubeli olup anlarlar diye dedi. Hafif dolansa tehlikeli olmazsa yine soylermiydi? Acaba hafif dolanmis oyuzdenmi soylememis?
Seval4120 @“Edismina”#p22486511benim 35. Haftada 2 tur dolanmisti ama doktorum muaynelerimi sırasında söyledi suan 38 haFTA bitti ve cumartesi gittim bir tur var. Gayet iyiyiz suan