Fatma-onal Ozlemdrn şimdi yaptırdım sonucum çıkmış bile bende çok korkuyordum ama asla korkulacak bir şey yokmuş bir tane Elmalı bir içecek verdi tadı da kötü değildi kusturmadı ki ben sürekli kusan bir insanım gizli şekerden çok korkmuştum bence yaptır
CananDuru Ozlemdrn Ben ilk gebeliğimde yaptırdım 2. De de yaptıracağım her hangi bir zarar görmedik şükür
SunnyG Ozlemdrn doktoru dinle o zaman niye çevrene kulak asıyosun? Çevren doktordan daha mı iyi bilecek ?
Fatma-onal Ozlemdrn zararı olsaydı doktor istemezdi ki aşırı şekerli nir şey de değilmiş kola gibi asitli ve Elmalı bir bardak kola içiyormuş gibi düşün
BeyzaKrks Şeker tansiyon bunlar önemli faktörler hamilelikte. Doktoruna söyleyin şeker yüklemesi yerine açlık tokluk kan şekerinize baksınlar daha mantıklı geliyor bana. İkinci kez hamileyim doktorum bana bu şekilde hep yaptırıyor ki şekerimde çıktı zaten :(
Ormanmeyveli BeyzaKrks Çok yanlış yönlendiriyorsunuz insanları açlık tokluk şekeriyle gebelik şekeri teşhisi farklıdır. Ben de gebelik şekeri var diyetle tokluk şekerim 100 ü geçmiyor ha karnım tok şimdi gidip kan versem şekerim düşük çıkabilir. O zaman şekerim yok mu demek? O içeçekte 75 mg saf şeker var yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef. Gebelik şekeri teşhisi bana konulmadan önce tokluk şekerim bile 80 çıkardı benim şeker yüklemesi testinde 212 leri gördük bu çooook yüksek bir değer.
Pp0634 Vallha ben cuma gününden beri hastendeyim şeker yüklemesi yaptırım tam sınırda çıktı sonra tekrar dan 100 ml glukoz şekeri içtim çilekli öyle tabi kötü değil ama aç karnına incince kötü oluyor saat başı kan veriyorum şuan 4.nci kez kan verisim olacak bu önemli bişey olmazsaydi bu kadar bütün günüm hastende geçti şuan yani birde çok acıktım 😒😑 karar sizin 👍
Aysekalkan Şeker aniden yükselirse ve yuksekde durursa kanda baloncuklar olusuyormus buda bebeği n nefes almasını engelliyirmus ve nefes alamayınca kalbi duruyormuş ihmal etme çağın derdi zaten şeker😢
Zehraergul Doktorum bu haftaki kontorlümde beni göz bölümüne yönlendirerek gözden yapılan bir test ile bakılacağını, direkt olarak şeker yüklemesine artık gerek kalmadığını söyledi. Ben de aytrıntılarını bilmiyorum ya önümüzdeki Cuma ya da en geç haftaya bugün kontorle gidince yaptıracağım bakalım 😊
Nurcantas65 Benim doktorum bana gerek görmedi, yapmadı bana ama yapsada şeker çıksa da genelde zaten diyet tarzı besleniyorum bebek alsın sadece kiloyu, açlık 78 tok benim 98 di.doktora sorun sizde o en doğrusunu söyler size 🌸