zamloss123 Kızlar nasıl ferahlıyorsunuz 37+3 haftalığım sıcaktan ölüyorum soğuk içmeye de korkuyorum hasta olucam diye
Sbm050421 zamloss123 soğuk kahve , milkshake falan yapıyorum , meyve yiyorum serin serin , benim çözümler bunla r
Mucizem_00 Yanıyorum dicegine iç kız ne hastası ben soguk su dondurma hergün dolapta içiyorm bişy olmuyor korkma 😂
zamloss123 Tgceetali_08 dondurma h rahatlatmıyor beni yedikten sonra tatlı yemiş gibi oluyor tatlı da zaten anla işte 😂😂
Nililaylayla ben soğuk su içtim 1 hafta boğazım ağrıdı ama klimasız durmuyorum hiç uyurken de vantilatör
Mucizem_00 zamloss123 korka korkma ver çoşkuyu ver çoşkuyuuuu ayy ben dısarı cıkıyorm aksammm dondurmaları gömüyorum tekrarrrrrr 😂😂
Mucizem_00 zamloss123 haha yaz bebem bişy olmucak ama No kuruntu bak az önce yedim yine dondurma cornet hemde 😂
EzooMi Ayaklara soğuk suyu o biraz rahatlatiyo valla duş alinca saçım kurumuyo nemli kaliyo iyice terlemiş gibi.. 2 günde bı duş aliyorum.. soğuk meyveler iyi geliyo fres fres şu zaten eşsiz 💓🌸