Hhande01 4 gün sonra doğuruyorum kızlar 😍 sezeryan doğum olacak( spinal) neler tavsiye edersiniz? Sütümüz hemen geliyor mu? Doktorum yanına mama alma hastane de var dedi eğer gelmezse mama vereceğiz büyük ihtimalle 😕 gelmeme durumları oluyor galiba mama olarak ne vereceğiz sonrasında onuda tam olarak bilmiyorum çünkü hep emzirmeye, sütümün geleceğini umut ediyorum🙏🏻 Benim için neler önerirsiniz? Genel olarak duyduğum nescafe içilmesi, kahve tüketilmesi siz deneyimli anneler neler tavsiye edersiniz?
Rabiaseher Hhande01 Sut konusu kisiden kisiye degisiyo cnm bazenbhemen geliyo bazen gelmiyo eger gelmesse mama verirler hastanede sırıngayla biberonla vermezler zaten cnm ben hic kahve icmedim gerek duymadim bol bol yurursen cabul toparlarsin cnm bide sutun gelmesse doktor izin verirle goguslerinden itibaren vucudunu yikarsan sutun gelir cnm göğüs pompasi al cnm yanina oda sutunun gelmesine yardimci olur
Beybiik Hhande01 süt konusu kişiden kişiye değişiyor benim 3. Gün geldi o güne kadar mecburen mama verildi şu andada sütüm yetmiyor hem mama hemde emiyor
Naazli Hhande01 sağlıkla kucağına al inşallah canım. Hoşaf tüketmeye başla şimdiden bağırsakların yumuşasın. Hastaneye de götür sıvı tüketmeye başlayınca bol bol iç. Sade nescafe iç bitter çikolata ye. Kimyon çayı içebilirsin. Ve ilk ayağa kalktıktan sonra bol bol yürü. Ben tüm bunları yaptım gaz çıkarmada hiç sorun yaşamadım hemen çıkardım ki benim bağırsaklarım çok yavaş çalışır. Nescafe ve bitter çikolatayıda bol bol tükettim ondanmıdır bilmem hiç baş ağrım olmadı şükür 🤲🏻 Benim sütüm doğum yaptıktan 2 gün sonra geldi. O süre boyunca mama verdim. Ama hep emzirdim en önemli faktör bu bence sütün gelmesi için. Birde sıcak havluyla kompres yaptım masaj yaptım onunda faydası oldu sanırım. Aklıma gelenler bunlar. Merak ettiğin sormak istediğin başka birşey varsa cevaplarım bende 11 gün oldu sezaryen doğum yapalı 🥰🥰
JJ19 Doğumdan hemen sonra sütüm geldi , hemde çok fazla geldi ateşim yükseldi göğüslerim çatlak çatlak oldu , her insanda farklıdır tabiki canım , ben emzirmekten çok sağdım sütü , çok acı veriyordu çünki
JJ19 Ama sütün fazla olsun istyorsan bebek emerse daha faLa gelir bebegin tükürügü meme ucuna temas edince süt artar o yüzden sütün gelmese bile emzirmye çalış eminim fark olucaktır. Bol çay su iç
Hhande01 JJ19 galiba yaşayarak tecrübe ederek göreceğim herşeyi 😌 dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bu tür durumlar umarım herşey yolunda gider 🙏🏻 Teşekkür ediyorum yorum için 🫶🏻
Minikbirkalp00 Ben genel anestezi ile sezaryen oldum sütüm hemen geldi ama bebeğimle emme koordinasyonu kuramadık. Bende sütümü sağdım ve enjektörle dil atına damlatarak verdim.bol su içer bebeğinizle de ten teması yaparsanız zaten sütünüzün gelmesine yardımcı olur. Gelmese de endişe etmeyin tek bir damla ile bile bebeğin ilk beslenmesi olsa yeterli mama verilebilir sütünüz aktif olana kadar
Hhande01 Zeyzeykr göğüs pompam var kattım çantama umarım işimi görür 😌 teşekkür ediyorum yorumun için 🫶🏻
Hhande01 Naazli ah çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için 🥹 uzun uzun ne güzel anlatmışsınız 😍 Umarım herşey en güzel şekilde gelişir kendi adıma 🙏🏻
Naazli Hhande01 rica ederim canım. Hiç korkma inan anlatıldığı kadar korkutucu yada zor değil sen sadece bebişine odaklan o dünyalara bedel 😍😍