Merve0671 dml33 buranın sağlık ocağı hemogram kan testini yapıyoz ama tam idrarı yapmıyoruz dedi bende devlette ikisini bir yaptırayım çıksın aradan dedim
Habibe82 Merve0671 aynen oyle oluyor 35 nst szryn olsa gun veryrlr birdahaki girişin dogum icin oluyor ama normal dogumsa bebis nezaman gelse her hafta nst oluyor normal
Habibe82 Lizbonn bebek gelişimi ayni değişmiyor dedi en iyisi almak dedi karninda boşuna duruyor dedi oyzdn gun verdi
Lizbonn Habibe82 Bilmiyorum ki canım valla en iyisini dr bilir. Ama yengemde benim mesela ilk doğumda normal olarak bekledi 40’da aldı 2. De de 39+6 da almıştı sezaryene yine.
CiCi_BeBe_AnNeSi Habibe82 kuvez için bebeğin kilosuna bakmiyolar sağlık sorunu varsa kuveze gidiyor o yüzden dert etme
CiCi_BeBe_AnNeSi Habibe82 gelişim geriliği benim kizmda da vardı bir gün kadar kuvezde kalmıştı bilmiyorum naparlar 🤔
Habibe82 CiCi_BeBe_AnNeSi anladim sağlıkla gelsn kazasz belasz rabbm iznyle insllh hcbsye gerek kalmz normal olur herşeyi
Irem88- Habibe82 37. Hafadan önce doğanlara prematüre deniliyor 36 haftalık doğan çevremde hiç kimsenin bebişi yoğun bakıma girmedi maşallah benim bi kızım 37 bi taneside 38 de doğdu normal doğum olarak merak etmeyin sıkıntı çıkmaz