Deletedmom83940 Zelihablcgl çok normal bu haftalarda başlayabiliyor bazısında hiç olmuyor 6. haftama girdiğim gün başlamıştı bende 10. haftamdayım ara ara devam ediyor hala
GizemKrkmz Zelihablcgl bende 7 haftalığım bazen hamile miyim diye düşünüyorum 😀 hiç bulantım yok bolca iştah var 😀 sadece göğüs hassasiyetim var
sherwoodTR Zelihablcgl ben 22+2 haftalığım. Daha bir kere bile bulantı yaşamadım 🧿 bebeğim de çok sağlıklı. Dilini ısır kendine nazar etme. Emin ol bulantısız gebelik prenses gibi gebelik demek
Melikee12_ Zelihablcgl dua et başlamasın 37. Haftama girdim 7. Haftamda bi başladı hala daha bitmedi ne çektim ben bilirim 🤦♀️
Feruzee1 Benimde 6 haftadan sonra başladı 12 haftalık hala devam ediyor ama kişiden kişiye değişir hiç mide bulantısı yaşamayanlar da var😊
Ebru-EY Zelihablcgl benim 12 haftam bitti hiç bişey olmadı. Herhangi bir hamilelik belirtisi vs yaşamadım. Dümdüz gidiyoruz öyle 😂 böyle daha iyi kız boşver 🧿
Delimavi Zelihablcgl olmasın canım daha ne istiyorsun. Herkeste olacak diye kural yok. Ayrıca çok kötü bişey mahvediyor insanı
dugmeannesi Zelihablcgl normal kuzum daha çok yeni . İlerleyen süreçlerde başlayabilir hiç baslamayada bilir bende çok olmadı mesela