ElifBzkrt Kızlar bugün 2.gün hareket etmiyor bebiş ne yaptımsa en son 2 gün önce akşam pıt pıt olmuştu göbek deliğimin yanında o kadar normal mi acaba bilemiyorum ki hergün bi kere oluyodu en azından korku sardı içimi yine😓
tugbamommm ElifBzkrt ben de ilk 21 de hissetmiştim 2-3 gün üst üste hissediyordum şuan 22yiz 2 gündür hiç hissetmedim bende şurada bekliyim bari
Ozzggeee ElifBzkrt Hiç korkmayın. Daha çok küçük çoğu zamanını uyuyarak geçiriyor. Ve her hareketini hissedemezsiniz minik olduğu için 🤭 Bende 21inci haftadan sonra hergün hissetmeye başladım bu zamana kadar bende bi gün hissedip diğer gün hissedemiyordum.
Gzdeee11 ElifBzkrt bende ilk gebeliğimde o haftalarda birkaç satt hissetmemiştim koştur koştur hastaneye gitmiştik artık takmışlardı hemşire bu serom şekerli demişti potur pıtır hareket etmeye başlamıştı sonra şekerli birşeyler ye hareket etmediği zaman demişti hemşire
Pelinakcn ElifBzkrt bende 2 gün pek hissetmemiştim 22.haftada ama ultrasonda oynadığını gördüm ve ben hissetmiyordum o yüzden endişe etmeyin 🙏🏻
ElifBzkrt Ozzggeee 2 gündür hep uyuyor mu acaba çikolata meyve suyu içtiğimde de hiç hareket yok soluma yatıp dinliyorum o da yok kontrole daha yeni gitmiş olmasam tekrar gidicem🤦♀️ karnımda hiç yok sanki hamile değil gibiyim insan korkuyor bazen teşekkür ederim size de😌
ElifBzkrt Pelinakcn bizimki ultrason sırasında da pek hareketli değil inşallah iyidir teşekkür ederim size de🙏
funnymummy ElifBzkrt bence normal değil acile yada sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyin en azından 2 gündür hep mi uyur evet hareketi düzensiz olabilir ama bu kadar değil bence
ElifBzkrt Necmiyee her insan bir olmuyormuş canım 24.haftaya kadar normal kabul ediliyormuş eli kulağındadır belki de😌
Emirela0206 ElifBzkrt bende 21 haftadayim ama net olarak hissetmiyorum . doktorum 24. haftadan itibaren hissedeceğimi söylemişti bence telaşa kapılmayalım çok büyük hareketleri dışında hareket hissedemeyeceğimi bunun normal olduğunu da ekledi Dr. 24. Haftadan sonra normal hareketlerini hissedicez inşallah
ElifBzkrt Emirela0206 arada bir pıt pıt da olsa bişeyler hissediyordum 2 gündür hissedemeyince telaşlandım ne bileyim haklısınız belki de.. sizinde baş ve bacak ağrılarınız oluyor mu hele ki baldırlarınızda?
Emirela0206 ElifBzkrt yani her yerimde ağrım var inanın kasıklarım belim bacaklarım baş ağrım da aynen oluyordu ama azalmaya başladı baş ağrınız için önerebileceğim tek şey bol su içmeniz aslında bütün ağrılarınız için bol su içmeniz gerekir doktoruma bu şikayetlerimden bahsettiğim zaman bana dedi ki kolay değil hani içinde bir cann büyüyor ister istemez vücudunun bütün organları neredeyse yer değiştiriyor telaşa kapılmayın yani normal bu durumlar☺️🤭🤭
yagmurrrra ElifBzkrt bende 20+2 oldum 4gündür hissetmeye başladım bazen sabah oluyor bazen akşam bazende gece belki sizin uyuduğunuz zamanlara denk geldiği için hissetmiyorsunuzdur kötü birşey düşünmeyin🥰
Nurcantas65 Can normaldir o kadar daha küçük olduğu için hergun hisedemessin,haftası büyüdükçe tekmeleri ve kipirdamalari güçlenecek. Ben 27 deyim ben bile hissetmiyorum bazı günler normaldir canını sıkma 🌸