-zlhzynp- Merhaba Hanımlar malum balık sezonu da açılmışken sormak istedim hamilelikte hangi balıkları tükettiniz? ben çipura almıştım ama hamilelikte tüketilmemeli yazıyor siz yemiş miydiniz çipura ??
Elfidam -zlhzynp- ben hep cipura yedim neredeyse. Arada bi levrek. Sardalya somon u her zaman nerede bulucam
Belissima -zlhzynp- Civa korkunuz varsa bence boşuna endişe etmeyin. Balık buldunuz yiyin 😊 O gebelikte bize yapılan tetonoz aşılsrından daha az miktarda civa içerir içerirsede😉
Belissima -zlhzynp- Civa korkunuz varsa bence boşuna endişe etmeyin. Balık buldunuz yiyin 😊 O gebelikte bize yapılan tetonoz aşılsrından daha az miktarda civa içerir içerirsede😉
YesimDemirturk Ben dün akşam yedim canım sorunumuz yok çok şükür 🤷 kılıç balığı köpek balığı gibi civa değeri yüksek balıklar yenmesi yasak diye biliyorum ben 🤷
Fatmasnny -zlhzynp- dip balığı diye geçen balıklar yenmemeli ve midye vb dip balıkları diye yazınca çıkıyor internette. Ben de bolca somon, levrek ve çipura tükettim
Cagri -zlhzynp- kılıç balığı ve civa değeri yüksek olan balıklardan yeme sadece canım . Çipurada besleme havuz olmasın mutlaka deniz çipurası ye. Havuz balıkları hamileler için tehlikeli