aysenilo Merhaba. Hamilelik sürecinde bikini bölgenizin temizliğini nasıl yaptınız. Ağda kullanılması çok önerilmiyor. Siz neyle tüylerinizi alıyorsunuz ?
nurnur13 aysenilo ağdayı kim neden önermiyor? en rahatı ağda hiç bir doktordan da sağlıksız olduğunu duymadım açıkcası
Deletedmom_110 aysenilo normalde asla jilet kullanmayan biri olarak mecburluktan jilet kullanıyorum hijyen açısından kuaförde ağda yaptırmayı doğru bulmuyorum kendim jiletle hallediyorum
nmtock41 aysenilo normalde lazere gidiyordum ama hamilelikte gidemedim bir iki permatik yaptım ama göremeyeceğimi bununla uğraşılmıyacağını düşünerek hiç ağdaya gitmemiş biri olarak cesaretlenip gittim devam ediyorum ağdaya başka da yöntem gelmiyor açıkçası aklıma
eyoli Ağda zararlı mı hiç bilmiyorum. Ben acısına katlamadığımm için ve sarkma yaptığı için jiletle alıyorum ama ondan da hiç memnun değilim tüyler günlük çıkıyor 😩 Varsa alternatif bir yol bende deneyeyim bıktım çünkü 😏
Bayancorek aysenilo Senelerdir ağdaya gidiyorum, hamileliğim boyunca da devam ediyorum, 5. haftadan beri gidiyorum. O rahatlığa temizliğe alışınca vazgeçemiyor insan; bir sorun yaşamadım, doktorumda gitme falan demedi sorun olmaz eskisi gibi devam et dedi.
Tayla Ben daha önce kuaförde ağda yaptırıyordum kendi çalıştığım yerde ama hamilelikten dolayı eşimin memleketine geldik ve burda kimseye güvenemedigim için krem ile temizliyorum
Hale8918 Ben de jilet kullanıyorum ama doğum zamanına az kaldı 8-9 hafta bu son haftalarda ağdaya gitmek mi mantıklı? Çok kafamı kurcalıyor bu konu nasıl bir yol izleyeceksiniz siz🤷♀️ Uzun süre sonra ağdaya gitmek sorun yaratır mı acaba?