Darkfairy Kızlar şuan 35+3 deyim . Sürekli rüyamda doğum yaptığımı görüyorum . İyice korkmaya başladım haftam dolmadan olcak diye. Sizlerin nişanı ne zaman geldi ve ne kadar sonrasında doğum yaptınız??
Buseyllzr Darkfairy 38+3 um bende bekliyorum ama hala gelmedi gelince hemen doğumu başlayan da var 2 hafta sonra doğurana var o değişiyormuş
Liyasmum Darkfairy benim 37+2 de nişanım geldi , 38 oldum bugün hala ne ağrı var ne sızı , tık yok anlıycagın 😂
Bicicek_bibocek Benim 38+2 de geldi , 39+2 oldum hala geliyo . 2 cm açıklık varmış. 40 ı doldurana kadar gelmezse suni sancı verilicek
NeseA Bicicek_bibocek canım birşey sorcam sana benim kaç gündür sari akintim var sümüksü bol acaba nişan mı. 3 doğum yaptım diğer çocuklarımda birden geldi nisanım kanlı bol bol akıntı. Randevu aldım ayın 22 sine verdiler. 37+0 haftaligim. Senin nişanın nasıl geliyor
esn46kyy NeseA canım kontrol için o kadar bekleme Son haftalar olduğu için haftada bir kontrole gitmen gerekiyor Randevusuz sabah erken git sıra al
Bicicek_bibocek NeseA ilk bı kanlı akıntı geldi. Sonrasinda kahverengimsi akıntı geldi , ara ara geliyo hala. Kızımda Nisan geldi ertesi sabah doğum yaptım bunda 8. Gün hiç bişey yok maalesef. Umarım haftasonuna kalmadan gelir
NeseA esn46kyy Aynen öyle yapcam yarın sabah gitcem geçen hafta nstede şancı çıktı doğum görünüyor dedi doktor
NeseA Bicicek_bibocek anladım canım o zaman benim nişan değil. Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah 🤲🏻😍