DenzRya Kızlar Çarşamba günü Allah’ın izniyle transfer günüm. Çok heyecanlıyım. Aklıma tutmama ihtimali gelince hemen odağını değiştirmeye çalışıyorum ama duramıyorum hiç yerinde. Dualarınıza çok ihtiyacım var ilk denemem olucak.
Berenibeklerken DenzRya benim ilk denememde tuttu canım darısı başına inşallah. Hiç kötü bişey düşünme, strese girme. İnşallah Allah gönlüne göre verir 💞💞
DenzRya Berenibeklerken inşallah benimde tutar canm özellikle yediğin yaptığın birşey varmı transfeeden önce ve sonra neler onerirsin
Berenibeklerken DenzRya bol su içtim düzenli güzel protein ağırlıklı beslendim bide eğilip kalkmadım ağır kaldırmadım normal işimi yaptım hafif hafif yemek falan ama temizlik yapmadım hiç. Uzandım genelde canım.
DenzRya Berenibeklerken canm transfer onceesi aklına ya tutmazsa ihtimali geliyormuydu çok korkuyorum ya
Eminedilanim Berenibeklerken bana dr yatma dedi transfer sonrasi 3 gün otur dedi dusumuda aldım namazimi kıldım çok şükür rabbim verince veriyor allah isteyen herkeze versin
Berenibeklerken DenzRya geliyordu valla ama hep olumlu düşündüm. Stres çok çok etkili bişey gerçekten. Stres yapmamaya çalış hep iyi şeyler düşün. Dua et, kuran oku. Çok rahatlatıyor insanı.
Berenibeklerken Eminedilanim ben de sürekli yatmadım canım evimin işini yaptım hep kendimi yormadan. Sürekli yatınca rahme kan akışı azalıyomuş sürekli yatmak da iyi değilmiş. Amin canım Allah isteyen herkese versin.