Kubraa53 Merhaba kızlar bilmediğim için soruyorum yadırgamanızı istemem. Doğum sonrası ortalama kaç gün sonra kadım doğum doktoruna kontrole gidiliyor
Melis2015 Kubraa53 bende bekliyim şurda bn 1haftalikken ultrasonla karnıma baktı başkada bişey demedi ama alttan dikişlerim var kendisi atmaya başladı ne zman gitcem bilmiorum
burcinvrl6006 Kubraa53 benim doktorum kırkın çıktıktan sonra gelirsin demişti smear ve hpv testi yaptıracağım kontrol amaçlı
Nurhayatkuzey Kubraa53 dogumdan 3 gün sonra bebek kontrolü için gittiğimizde bende kontrol edilmistim o kontrolden 1 ay sonrada muayeneye çağırmıştı doktorum daha sonra gitmeye gerek kalmıyor diye biliyorum en azindan bende böyle oldu
Mysaa Kubraa53 1 hafta sonra cagıryor genel de sonrasında 1 ay sonra tekrar gel diyor yani bana öyle demişti
Kubraa53 Geçen 1 haftalık doğum yapan kadın pansuman yaptırmak için gelmişti bende 40 çıktıktan sonra kontrole gidiyorsun diye duymuştum ama kadını görünce bir şaşırdım. Pansumanla vs durum mu oluyor ki doğum sonrası
Mysaa Kubraa53 yok normal dikişlerime bakmıştı hafif morluklar vardı onun için bi krem vermişti arada sürersin diye 1 ay sonra tekrar gelirsin demişti bende bi sorun yoktu gitmemiştim canım