Rms0103 Bizim son 14 günümüz kaldı 🥹😍🙏 37+5 olduk umarım daha önce kavuşuruz miniğimle 🫶 9 ay geçiyor da bi şekilde son günler hiç geçmiyormuş 🤭♥️
Eslemdemr0309 18 gun kaldı aynen öyle son haftalar geçmek bilmiyor 🥰 ama doktorum erken doğum yapabilirsin dedi suyumuz azalmaya başlamış bu cuma çatı muaynesi olmaya gidicem bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrumuzu 🤲🏻🌸
Asmel Eslemdemr0309 çatı muayenesini normal doğum yapacağınız kesinleştiği için mi yapıyorlar acaba? Benim bebeğin kafası yukarıda bana yapmaz sanırım doktorumuz
Syldz45 asbehra benim de son 4 bugün kontrol vardı keyfi yerinde sancı falan da yok ne zaman gelecekler acaba 😇
Fundatercuman betullale Ay sancınız olduğunu nasıl anladınız acaba 🥺 Yani saçma gelebilir bu soru ama bazen gaz sancısı gibi sancı giriyor bı de baskı hissediyorum 29+5′im bende. Ama bu normal midir acaba ya da sancı olsa anlar miyim vallahi kafam çok karışık 😂
Eslemdemr0309 Asmel normal doğum istiyorsanız çatı muaynesi yapıyor bakıyor alttan dar mı geniş mi açılma var mi yok mu ona bakıyor kafası eğer asagidaysa bir kac haftaya bebiş gelebilir hazırlıklı olmak lazım 🥰