Tusami atak13 yok hayır, hatta ben çok seviyorum anesteziyi😄 endoskopi ve boş gebelikten kürtaj olurken de aldım, hiç bişey olmadı, öyle uyumak güzel bile geliyor. Ama bazılarına baş dönmesi kusma yapıyor.. ağrı yapmaz anestezi
Yaseminf Bet7408 valla kendi annem bana cesaret verecegi yerde sezeryanda da dikiş var normaldede dikiş var ikisi de zor ikisine de tattim dedi kendin bilirsin dedi ve o gün sezeryana karar verdim artık çünkü gerçekten normal doğum benim için travma gibi olacak sanki korkuyorum çok ama doğumdan çok epizyo dikisinden sürekli düşünüyorum kizkardeslerime bakıyorum spinal sezeryan oldular ikisi de tabii ki zor ama daha önce ameliyat oldum ben korkmuyorum artık ayağa kalkıp yurudukten sonra rahatlayın 3 4 gunde kendilerine geldiler ikisine de bebek gibi baktım onlarda bana bakar heralde kendime gelene kadar 🤣
zamloss123 Bet7408 aslında kendi istediğim değil ama sancım oldu çatı muayenesi yapıldı korktum sonra kontrole gittiğimde doktor bebek kilolu olduğu için kesin sezeryan dedi benimde işime geldi 🤭