Nermin_2112 Merhaba. 10-aylık evliyim hamile kalamıyorum.🥺 Hiç bi sorunum yok sadece adetim her ay gecikiyor.İlaç içince normalleşiyor.Eşimin % az olduğu için hamile kalamıyormuşum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benden sonra evlenen her kesin çocuğu oldu.🥺🥺
Kuzeyn_annesi Nermin_2112 10 aylıkta üzülmen için çok erken. Eşinin sperm kalitesi duşuk anladğm kadaryla yükseltmen için vitamin takviyesi arı sütü vs tüketebilir bide instagramda docdrmfk yı takip edebilirsin
Hasretaytemur Nermin_2112 ilk bir yıl tedavi önermiyor doktorlar bildiğim kadarıyla ben bir buçuk yıllık evliyim yaklaşık bir yıl istemedik sonrasında 4 ay denedik olmadı gereksiz takıntı ve stres yapıyordum korunmayı bıraktıktan sonra hiçbir ilaç alkol vs almadım yumurtlama günlerini değerlendirdik olmadı en son saldım o ay covid oldum ağır ilaçlar aldım alkol aldık hiç umudum yoktu ve sadece iki defa denedik çocuk için regl günümde hamile olduğumu öğrendim şu an 15 haftalık olduk uzun oldu ama en önemlisi stres bundan mutlaka uzak dur olur Allah’ın izniyle
esmaozdemir76 Nermin_2112 tıbben 1 yıl doğal yollarla deneyip çocuğunuz olmuyorsa sıkıntı var diyor doktorlar 10 ay denemek için çok erken. Erkeklerde sperm kalitesini yükseltmek için arı sütü bal kuruyemişler filan öneriyorlar. Sigara içiyorsa azaltsin oda etkili oluyor ama üzülmen için daha çok erken
Yarenn92 Nermin_2112 benim eşiminde düşüktü doktor vitamin desteği verdi baya bir düzelme oldu bende rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım