Alyaarasmom Kızlar dişim ağrıyo eczaneye gittim sadece parol ve minoset kullanabılırsın dedi bende parol aldım bu şekilde hamilelikte parol kullanan varmı 6. Aydayım nolur acil bişey söyleyin
rileyss Alyaarasmom ben hem hap hem de serum olarak kullandım parol. doktorum önermişti. doktorunuz izin verdiyse sorun olmaz
Haticemustafa Alyaarasmom beenm doktorumda sadece parol ve minoset kullabilirsin demisti Ve ben 3 Ylikken ameliyat olmustm 2 tane o zmn bide bir keresinde asiri basim agrimisti bir tanede o zmn icmistm canm hamd olsun nir skntim da olmadı 🤗
Sedakaya Alyaarasmom evet parol kullanabilirsin herhangi bir sakincasi yok 2 si dışında baska ilac kullanamazsin zaten bende kullanıyorum zor durumlarda
Dugus1996 Bende grip olduğumda doktor parol serum verdi parol olarak. Kendin de kullanabilirsin parol demisti
SevgiIbrahim Banada gerektıgınde sadece parol dedı doktorum cok parol serumda yedım. Gunde 3tane ıcebılırsın en fazla paroldan
Alvida @Alyaarasmom Benimde o kadar diş eti ağrım diş ağrım oluyor ki geceleri ağlıyorum resmen.Sadece parol içebiliyorum 3 kere alıyorum günde.Son 2 ayım kaldı nasıl geçecek günler bu ağrıyla bilmiyorum😭😭